Noul Aspirator Food Saver Etanșare Capac Gadget-Uri De Bucătărie Instant Vid Alimente Etanșare Proaspete Acoperă Bucătărie Instrument De Stocare

36.42lei

60.70lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[relateproductdetail/]

Multi-scop Silicon Vid Alimente Etanșare Portabil de Presă-tip Proaspete-păstrarea Etanș Capacul Universal de Dimensiuni Mici

Caracteristică:

- Alimente de etanșare: În plus față de etanșare reziduurile de pe original sa placa, acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a sigila prospețime de fructe și legume cumpărate în vrac pentru a economisi timp și bani.

- Cutii de pranz: Cu ei, puteți acum cu ușurință de transport sigilate alimente oriunde.

- Alimente de izolare: ca vid poate izola de alimente, se poate ține, de asemenea, ustensile de cald, mai ales în timpul micul dejun.

- Rapid decapare: Un puternic aspirator ajuta deschide porii în carne și legume, care injecteaza aroma într-o perioadă scurtă de timp.

- Economie de spațiu: vă Permite să stivă și stoca mai multe plăci și feluri de mâncare fără zdrobirea alimentelor, economisind astfel mai mult spațiu în frigider sau dulap.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru, Verde

Cantitate: 1 buc, 2 buc, 4 buc

Material: ABS + Silicon + polimer elastic membrana

Singură dimensiune produs: 19*15.5*7.5 cm/7.48*6.10*2.95 în

Singură culoare caseta dimensiune: 19.5*9*19.5 cm/7.68*3.54*7.68 în

Singur produs greutate: 180g (inclusiv caseta de culoare 280g)

Note:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1/2/4 X Vid Alimente Captuseala

[relateproductdetail/]

Etichete: alimente umbrela, capac vid, depozitare alimente, bucătărie, lenjerie de stocare, aluminiu sealer, gadget, silicon alimentar de etanșare, sigiliu vid de acoperire, sac aspirator bosch, capacul de vid

Material Silicon
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea