Latumab Nou Kit pentru LQ170M1LW2A ( HDMI+DVI+VGA ), Ecran LCD de pe Placa de control de transport Gratuit

75.98lei

89.40lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

* Exact aceleași elemente și imagini.

* dacă aveți orice problemă cu articol, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra, vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

* Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere.

* Este livrat in folie cu bule de protecție și are tot ecran de protecție de acoperire, deci, vă rugăm să nu vă faceți griji.

Transport:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore de afaceri de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă și duminică). 7 - 15 zile lucrătoare pentru statele UNITE ale americii, Rusia.Nava de Epacket cu numărul piesei. 14 - 22 de zile lucrătoare pentru marea BRITANIE, Australia,Canada. 18 - 25 de zile lucrătoare, Spania,Polonia,Norvegia. 18 - 25 de zile lucrătoare de la Germay,Filand.Suedia,Malta. 20 - 25 de zile lucrătoare, Franța, cehia.cele mai multe din Europa. 30 - 40 de zile lucrătoare în alte țări(Brazilia,Argentina,Turcia)

Acest lucru este în mod normal în jurul valorii de nava de timp.dacă țara dvs. vamale stricte de examinare și va provoca o întârziere.

Etichete: edp, 30pin la 40pin, 8 biți lvds cable, 30pin edp, 40pin lcd cu cablu lvds, cablu lcd ecran, lcd 51pin lvds cable, lcd lvds tester, 30pin 40pin, panou lcd tester

Compatibil Marca Universal
Nume De Brand latumab
Tip De Produs Tableta LCD
Tip Ecran Eletromagnetic
Dimensiunea De Afișare >13 Inch
Numărul De Model LQ170M1LW2A

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea