KONGSHENG Solist 10 Găuri Muzicuta Diatonica KongSheng Solist Folk Blues Harp Gura Organ Cheie C Instrumente Muzicale Profesionale

204.77lei

330.30lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aici e un sentiment comun de referință pentru dumneavoastră: C#=Db, D#=Eb, F#=Gb, G#=Ab, O#=Bb.

Kongsheng-Exercitarea de Excelență Jiangyin Kongsheng instrument muzical Co., Ltd.este o companie axat pe R&D, reed instrument de producție, de vânzări într-una din întreprinderi.Compania produce în principal și selles gura orga, acordeonul, orga, calitatea produselor în omologii interne, în lider absolut.În inimile Kongsheng, cea mai bună tehnologie de procesare și producție atitudine este o înaltă calitate, instrumente muzicale de suflet și pentru a garanta că calitatea de necesitatea de a avea un mediu stabil și de calitate de aprovizionare cu materiale pentru a face o garanție solidă, și în mod constant în design și inovație este de a face instrumente muzicale pentru a menține puternică vitalitate.Ca o lume de clasa producător de instrumente muzicale, Kongsheng a fost insistând și încercarea de a face mai bine.Personal de inalta calitate, echipamente de sunet și suficiente materii prime, de a garanta pe deplin capacitatea de producție a plantelor și calitatea de instrumente muzicale, Kongsheng de fabricație, lumea se bucura.Kongsheng instrumente muzicale sunt bine primite de iubitorii de muzică din întreaga lume, în China, Statele Unite, Japonia, și pe piața Europeană.

Următoarele sunt câteva sfaturi pentru a avea grija de muzicuta:

1. Nu bea lipicios, greu de băuturi înainte de a juca.

2.Ține-ți muzicuță în cutie sau în alt loc curat dacă nu se joacă.

3.Clătește-ți gura ei bine, spălați-vă pe mâini, sau să se spele pe dinți, dacă este necesar, înainte de a cânta la muzicuță.

4.Apăsați muzicuță ușor după joc, atingând excesul de saliva - găuri în jos.

5.Nu lasa pe altii sa joace muzicuță - dacă nu este cineva pe care nu minte saruta.

6.Ține-ți muzicuta departe de surse de căldură sau în lumina directă a soarelui.

7.Nu spălați muzicuta cu apă fierbinte, alcool sau alte substanțe chimice.

Garanție De Calitate:

Echipa noastra QC va verifica fiecare produs și fiecare pachet înainte de expediere, asigurați-vă că fiecare comandă este bun cu precizie tonul, sunet atractiv și performanță perfectă.Asigurați-vă că clienții noștri sunt fericiți cu fiecare instrument și părți legate.

Declarația Vamală:

Uneori vamal va deschide pachetul și evalua produsul.Vom încerca să ajute consumatorii noștri obține produse cu o experiență completă.

Reveni & Restituiri:

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pls retur în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi (produsele returnate nu trebuie să fie deteriorat în ambalajul original).Pls contactati-ne înainte de a te întoarce.Pentru daune sau pierderi, nu vom oferi o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să plătească revenind transport.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte important pentru noi.Pls încercați să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

Etichete: otg cu usb 2, Muzicuta, gura de organe, cromatic simplu muzicuta, instrument muzical, jeep soft top, film muzical, legăturile instrumente muzicale, harpa muzica, joker gura

Greutate Produs Despre 84g
Produs Dimensiune Aproximativ 100*27*20mm
Pronunția Metoda Diatonic
Numărul de Chei NICI unul
Material De Acoperire Din Oțel Inoxidabil
Ton C
Corpul Material Aluminiu
Reed Material Phosphor Bronze
Numărul de Alezaje 10
Origine NC(de Origine)
Tip Blues Harp
Numărul De Model Solist
Nume De Brand KONGSHENG

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea