GAQOU Mini Caracatiță Trepied Suport de fotografiere de la Distanță Portabil Flexibil Pentru Camera Gopro Telefon Mobil Trepied Pliabil Suport de birou

19.66lei

27.71lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: GAQOU Mini Flexibil de Telefon Trepied Suport Captura imagini și video oriunde cu telefonul dvs. datorită tech Mini Telefon Trepied.Setați-l în sus în cazul în care vreodată doriți, pe o stâncă, o canapea, tabloul de bord și ajusta cu ușurință flexibil picioarele trepiedului la nivelul de afară.Perfect pentru Călătorie:compact și ușor, acest trepied este ideal pentru a arunca în geantă.Permite un plus de securitate pentru a asigura aparatul de fotografiat este în condiții de siguranță atașate.Material : Cauciuc declanșator de la Distanță: Pentru IOS Pentru Telefonul Mobil Android Baterie : 1* 1,5 v CR2032 (Nu este inclus)

Camerele de interfață: universal 1/4" șurub.

Suport de telefon se potrivește cel mai mobil(lățime între 55mm - 85mm ),cum ar fi Pentru iPhone Xs MAX 5s 6 6s 7 8 11 Plus,Pentru Samsung Galaxy Note și așa mai departe Pachetul contine: (3 OPȚIUNI) 1 x Trepied Flexibil 1 x Clips Universal 1 x declanșator de la Distanță (Baterie Nu sunt incluse)

Cum să utilizați telecomanda: 1: Porniți de la distanță comutator de control, și albastru deschis intermitent. 2: Porniți Bluetooth a telefonului mobil, de căutare pentru dispozitive noi, și apoi de conectare. 3: După asocierea și conectarea, deschide camera foto de pe telefon. 4:utilizați pentru iPhone pot fi direct controlate de la distanță prin declanșatorul aparatului foto. 5: Partea de telefoane Android poate fi, de asemenea, controlate de către camera de expunere.

6: Pentru telefoanele Android, care nu pot controlate direct prin fotografiere, vă rugăm să descărcați camera360 software, deschide camera360 software, faceți clic pe pictograma Setări în colțul din dreapta sus al telefonului, Setări Avansate, apoi pe setările aparatului foto, setați butonul de volum de opțiuni pentru a face fotografii.

Etichete: trepied, camera pentru trepied, umi telefonul smartphone, 4k go pro, partidul republican, andoer trepied, flash trepied, trepied pentru gopro, arata, pentru telefon trepied

utilizare 1 Pentru iPhone
Greutate (g) 46.5 g
Telefon Clip gama 55-85cm
Dimensiune s
Control De La Distanță Pentru IOS Pentru Telefonul Mobil Android
utilizați 2 Pentru Telefon Mobil
Baterie 1* 1.5 v CR2032 (Nu este inclus)
Pachet No
Picioare flexibile 3 niveluri de operare
Pliat Lungime (mm) 165mm
Utilizarea pentru Gopro/aparat de Fotografiat Digital/Telefon/Xiaoyi
Tip Trepied Flexibil
Numărul De Model PA3-205-1
Tip cap 1/4inch tip Șurub
Max Extened Lungime (mm) 165mm
Material Plastic
Nume De Brand GAQOU

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea