TRANSPORT GRATUIT 10 Buc MIX Auto Motociclete Sport Logo-ul de Brand cheie curea ID insigna Titularii mobil curea de gât brelocuri en-Gros

57.77lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stare: Brand nou si in stare excelenta Material:poliester Lungime:aproximativ 45.5 cm(o parte) Latime:2.5 cm culoare: ca imagine arată Dacă sunteți en-gros,vă rugăm să contactați-mă direct.Vă mulțumesc!Dacă doriți mai multe astfel de produse,du-te la magazinul meu!

transport:

1,Ne va livra produsele în termen de 5 zile lucratoare de la confirmarea platii.

2,vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta,ne va fi livrat la adresa pe care ai lăsat pe Alibaba,nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

3,Diferite țări au diferite politică personalizată,pentru a permite cumpărătorului de a primi obiecte în condiții de siguranță și fără probleme,vom alege un adecvat și mai ieftine servicii de transport a navei.

4,Dacă se întâmplă taxe la import sau alte taxe,cumpărătorul este responsabil pentru a șterge personalizate sau personalizate fiscale,aceste riscuri sunt datorate personalizate în cumpărătorului țară,care este în afara controlului nostru,vă rugăm să înțelegeți.

Politica De Retur:

1, Dacă obține greșit elemente/obiecte sparte/scurt cantitate colet,nu ajunge coletul,sau orice alte întrebări,vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit.

2,elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală,vă puteți califica pentru o rambursare completă sau schimb după ce vom primi returnarea produselor,nu includ taxele de transport si manipulare.

Feedback-ul:

1,apreciem că face afaceri cu noi,satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru final.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele ,vă rugăm să ne lăsați un "5"stele feedback-ul pozitiv,vom face același lucru pentru tine.Feedback-ul dvs. pozitiv și de suport este cea mai mare încuraja la noi.

2,Există o problemă pe obiectele pe care le-a primit?

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând,putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

Multumesc!!!!!

Etichete: scrie bord din piele, piața printuri femei, multe chei purtate inima, personal soare earing, tastatură mac air de 13, plăci de partid galben, xxs africane rochii, mac keyboard 2 4ghz, mac geanta de laptop york

Metale De Tip Placat Cu Argint
Material Poliester
Tip De Element Brelocuri
Gen Unisex
Stil Casual/Sport
Fine sau de Moda Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea