Ultrasunete Peeling Pielea Scruber Curatare Profunda Fata Pete Remover Acnee Tratament Anti-Rid, Lifting Facial Frumusete Masaj

57.60lei

99.35lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ultrasunete Peeling Pielea Scruber Curatare Profunda Fata Pete Remover Acnee Tratament Anti-Rid, Lifting Facial Frumusete Masaj

1 cu Ultrasunete Skin Scrubber:Aceasta lotiune de curatare faciala foloseste noua tehnologie cu ultrasunete și nu va provoca daune la nivelul pielii.Curata profund pielea prin vibrații înalte.Ajută pentru a scoate punctele negre, moarte ale pielii, murdărie sau ulei,și ajută pielea să absoarbă nutriție și ridicați pielea ta.

2、Diferite moduri de lucru: Modul de curățare cu ultrasunete -Se poate promova regenerarea colagenului din derm si reduce ridurile .Lon+ Lon-Mode-Ajuta îndepărta murdăria și impuritățile din piele, apoi ia o fata buna la tine.EMS Modul-ascensoare și înăsprește pielea, adânc îndepărtarea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii.

3、Potrivit pentru toate tipurile de piele:acest ultrasunete skin scrubber este conceput pentru a curata bine porii pielii, pentru a îmbunătăți capacitatea de absorbție.Anti-Imbatranire si Anti-Riduri, te ajută să arăți mai tânără.Sigur si eficient pentru toate tipurile de piele.

4、Sigur si Prietenos:spatula de acest skin scrubber este fabricat din 100% medical din oțel inoxidabil care poate fi folosit în siguranță.Suprafața curbată design de spatulă se potrivi mai multe părți ale feței și de a ajuta pentru a curăța mort colț.

5、Ușor de utilizat: mâner Ergonomic din acest fața racleta, care asigură un confortabil și în siguranță de prindere.Ușor curbat lopata se potriveste fata de om perfect și este fabricat din oțel inoxidabil, care asigură o durată lungă de viață și este ușor de curățat după utilizare.

Caietul de sarcini:

Produs Material: ABS Tensiune: DC5V Putere de Alimentare: 1.5 W capacitate Baterie: 500 mA timp de Încărcare: 3 ore timp de Utilizare: 1-2 ore Modul: ion lider in /out funcție, EMS îngrijire, curățare cu ultrasunete de Încărcare afișaj: lumina roșie se va aprinde atunci când Cablul de încărcare lungime: 47cm±2 cm Net greutate: 80 g Pachetul greutate: 191g Pachet dimensiune: 21*7*4 cm

1.Ușor de utilizat interfață de operare cu ecran LCD pentru a afișa starea de lucru, mai ușor de utilizat și convenabil.

2.Reglabil 6 vibreze nivele de intensitate pentru diferite tip de piele.

3.Comutare 1~20 de minute de distribuție oferă o bună flexibilitate pentru a ajusta în funcție de nevoie de dumneavoastră.

4.Acesta a fost proiectat cu coaja, ton, curat, lift patru moduri de lucru pentru a îmbunătăți pielea ta și de a rezolva diverse probleme ale pielii, de curățare a feței pentru îngrijirea feței.

5.Adoptă cu înaltă frecvență cu ultrasunete vibrații tehnologie pentru a pulveriza apa în moleculă mică, care poate fi pătruns adânc în stratul de piele pentru îmbunătățirea pielii rata de absorbție a produselor de îngrijire a pielii.În același timp, de asemenea, poate duce toate murdărie, grăsime, cosuri, și negru, lăsându-vă cu mai mult alb, tineresc pielii.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + otel Inoxidabil tensiune de Ieșire: DC 15V tensiune de Intrare: 110V-240V frecvența Nominală: 50Hz/60Hz Ieșire frecvență de micro-curent:1KHz tensiune de Ieșire de micro-curent:AC 15V Dimensiune: 17.8*5.4*2.5 cm(Lungime*Latime*Grosime) Greutate: 210g

【Calitate Premium】Fabricat din ABS coajă și medicale din oțel inoxidabil, acest skin scrubber este potrivit pentru toate tipurile de piele.

【4 Moduri Funcționale】modul de curățare cu Ultrasunete, Ion+ lead-out mode, Ion - duce-în modul, și EMS modul puls, pur și simplu, controlat de un singur buton.

【Științifice de Design】Un buton de design pentru ambele putere on/ off și comutatorul de mod.Skin scrubber sonda este conceput în formă de arc, montarea strâns profil facial eficient pentru curățarea feței.

【Temperatură constantă】este proiectat cu o temperatură constantă de 36-42℃, de ajutor pentru a deschide porii de impurități de conducere și de nutriție care duce la el.

【Utilizatorii Friendly de Design】În forma eficientizarea, cu mare ecran cu LED-uri de afișare și operare ușoară, acest hotel elegant de piele scruber face upgrade convenabil și ușor de citit utilizare.

【Portabil de Design】USB reîncărcabilă, în mini dimensiune, este potrivit atât pentru utilizarea acasă și de călătorie folosi oricând și oriunde.

4 Moduri De Funcția:

1) curățare cu Ultrasunete mode: pentru curățarea în profunzime și îndepărtarea impurităților. 2) Ion+ lead-out mode: conduce eficient impuritățile și negru. 3) Ion - duce-în mod profund duce în nutriție pentru modernizate eficiență. 4) EMS modul puls: activa cu colagen, lift și pielea fermă.

Etichete: mens microcurenți, ultrason skin scrubber, fata curata, roșeață, peeling, ridicarea colombien mașină electrică, beuty femei, instrument de frumusete cu ultrasunete, oem cu ultrasunete, acn, epurator de piele

Funcția de 19 Coș de îndepărtare
Funcția de 14 Instrumente De Îngrijire A Pielii
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand CkeyiN
Funcția de 23 Frumusete De Masina
Funcția de 15 Peeling
Funcția de 18 cu ultrasunete skin scrubber
Funcția 4 Por Curat
Funcția de 20 îngrijirea feței
Funcția de 9 curățare facial
Funcția de 13 facial epurator
funcția 6 aparat cu ultrasunete
Funcția de 17 De Înaltă Frecvență
Functia 24 de îngrijire a pielii
funcția 3 ultrasunete
Funcția 11 coș instrument extractor
funcția 5 Ultrasunete De Curățare Fata
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Funcția Pielea Moarta De Îndepărtare
Funcția 12 facial skin scrubber
Funcția 21 fata spatula
funcția 7 Fata Instrumente De Îngrijire A Pielii
Funcția de 22 cap negru instrument pentru îndepărtarea
Procesul de fabricație Masina De Facut
Funcția de 16 sănătate și frumusețe
Funcția 1 frumusete
Funcția 2 Masaj Facial
funcția 8 Coș
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Funcția de 10 frumusete de îngrijire a pielii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea