2 BUC Noi Mini TDXONE TD-Q7 Walkie Talkie 5W 16CH UHF400-480MHz Handheld Convenabil 7 Culori Potrivite pentru Baofeng Uv-5r UV82UV-82

220.17lei

355.12lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Nume produs:

2 BUC Noi Mini TDXONE TD-Q7 Walkie Talkie 5W 16CH UHF400-480MHz Handheld Convenabil 7 Culori Potrivite pentru Baofeng Uv-5r UV82 UV-82

Pachetul Include:

2 x Walkie Talkie

2 x 1800mAh Baterie Reîncărcabilă

2 x Clemă de Curea

2 x Adaptor de Alimentare

2 x sling

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Ambalare

Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate de ambalare noastră echipă, putem garanta că acestea sunt zero probleme înainte de a trimite.

Transport

În scopul de a livra pachetul de rapid și precis, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Balioilhaircare.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și țării tale personalizate.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare inainte de a cumpara.

Reveni

Acest produs este acoperit de o garanție de un an.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărătorii sunt responsabili pentru revenirea costul de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul

Vă mulțumim pentru cumpărături pe ANEOU Fabrică, Magazin, obiectivul nostru este de a face sigur că sunt fericiți atunci când fac cumpărături în magazinul nostru.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv privind produsele și serviciile noastre.

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice fel, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu, se va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: baofeng talki, walki, sepura stp8000, grăsuț, baza baofeng uv 82, gp388, wouxun radio accesorii, mini walkie talkie 30 km, baofeng 15km, baofeng uv 5re plus, Baofeng S5 Plus

Is_Display Da
Tip de baterie Baterie Cu Litiu
Fel masina
Model TD-Q7
Capacitate baterie(mAh) 1800mAh
Număr de articol TD-Q7
Comunicarea de tip nici o carte
Depozitare Canal 16CH
Putere de ieșire(w) 3w-5w
Distanța Maximă 3-5km
Putere de Ieșire RF 5W
Impermeabil / Rezistent La Apă No
Teoretic distanta de comunicare 5km
Walkie Talkie Tip Portabil
Gama De Frecvențe 400-480mhz
Numărul De Canale 16CH
Material Plastic
Tipuri de amatori
Numărul De Model TD-Q7
Nume De Brand TDXONE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea