2-10 Buc Ureche Curat Pur Ceară De Albine Naturală Lumanare Ureche Ureche Wax Remover Horn Rotund Aromoterapie Hopi Candle Indiana Examinarea Contra Luminii

33.24lei

48.89lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Utilizare Lumanari Ureche: 1. Lie de partea ta, lumina aromoterapie lumanari ureche cu o brichetă, le-a pus pe verticală în ureche după ardere, și fixați-o parte (cu ajutorul altora). 2. Când aromoterapie ureche lumânare ajunge la un centimetru pe halo linie, acesta poate fi îndepărtat și pus într-o cana de apa pentru a stinge. 3.Apoi curățați urechile cu bumbac umed stick si continua pe de altă parte.Opera ca mai sus.Utilizarea ciclului de aromoterapie lumanari ureche: >>>> 1-2 perechi de lumanari ureche sunt recomandate la un moment dat.Întreținere de bază poate fi de 7 zile / timp; tinitus sau ureche simptome, 7 zile / 2 ori.Nu este potrivit pentru oameni: oameni cu perforarea timpanului, femeile gravide, menstruație, ureche purulence.

Caracteristici: >>>> 100% de brand nou și de înaltă calitate >>>> Ureche Con Lumanari sunt o modalitate sigură și eficientă pentru a curăța canalele urechii de a construi-up de ceară. >>> Con lumanari sunt utilizate pentru a curăța urechile și se crede că pentru a ajuta cu diverse ureche boli. >>>Acesta este un vechi și terapie naturala a transmis de mai multe civilizații. >>>Asigurați-vă confortabil și relaxați-vă.Cald Prompt:

1.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda. 2.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere! 3.Ureche Lumânare numai,alte accesorii(dacă orice)irelevant demo-ul din imagine nu sunt incluse.

Etichete: curat ureche, natura ceara de albine, funko pop al scorpionului, ceară de albine naturală ureche lumânare, mi ear cleaner, pilot inel, Cubic Zirconia, ear wax remover instrument, ureche urechi lumânări, d ceara

Ureche Lustruirii Terapie Stil Direct Ureche De Îngrijire
Material Amestec De Bumbac
Funtion Termo-Terapie Auriculară
Curat Hopi Ureche Lumanari De Ceara Din Ureche Indian Parfum
Dimensiune Length 24cm/9.45''(Approx)
Tip De Element Ingrijirea Urechilor
Lumanare Ureche Cu Plug Lumanari Ureche Îngrijire Sănătos
Ingrijirea Urechilor Drepte Stil Cilindru Indiana Parfum Examinarea Contra Luminii
Numărul De Model L115

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea