Pentru Seat Leon III Mk3 5F ST FR Cupra Arona KJ7 Dinamic LED-uri de Semnalizare Semnalizare Oglinda Lumina Flasher

95.92lei

157.29lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru Seat Leon III Mk3 5F ST FR Cupra Arona KJ7 Dinamic LED-uri de Semnalizare Semnalizare Oglinda Lumina flasher

Compatibilitate: Pentru Scaun se Potrivesc pentru SEAT Leon Mk3 5F ( ST / FR / Cupra ) 2013-2018 Se potrivesc pentru SEAT Ibiza Mk5 V KJ1 2017 2018 Se potrivesc pentru SEAT Arona KJ7 2017 2018 Pachet sunt incluse: 2x Oglindă Laterală Lumina de Semnalizare( Stânga și Dreapta) Obiectiv finisaj: Semi-Afumate culoare, cu finisaj mat.Culoare: Galben Dinamic de semnalizare culoare Carcasa: negru afumat ca spectacol cinematografic Ușor pentru a instala, pur și simplu scoateți-oglinda de sticlă pentru a avea acces la șuruburi/clipuri în interiorul și eliberați-le pentru a mai scoate capacul/de acoperire și înlocui direct OEM oglinda de semnalizare lampa de asamblare.Da Masina ta un unic premium stilul de Euro, cu excelente LED-uri de iluminat și siguranță sporită.Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Notă: Pentru a evita probleme inutile, vă rugăm să confirmați că elementul modelul este potrivit pentru modelul dvs. la momentul cumpărării!Acest produs are o garanție de un an perioadă.Om-a făcut deteriorare nu este acoperită de garanție.Vă rugăm să folosiți produsul în mod corespunzător.Am făcut toate eforturile pentru a afișa culori și dimensiuni de produsele noastre in magazinul nostru.Dar adevăratele culori și dimensiuni sunt supuse la variații ușoare care sunt dincolo de controlul nostru.Taxele De Import: Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Apreciem fiecare evaluare de tine.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne rata de 5 stele!Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să contactați-ne în timp, ne vom ocupa de orice problema!

Etichete: podea seat leon fr, Leon 5F, radio fir, partea seat leon 5f, seat leon 5f lee, dinamic de semnalizare seat leon, piese seat leon fr, cameră radio auto, arona scaun, hyundai i30 de aerisire

Lumeni 3400Lm
Pentru Autovehicule Marca/Model VOLKSWAGEN
Tensiune 12V
A se potrivi 3 Se potrivesc pentru SEAT Arona KJ7 2017 2018
Se potrivesc for1 Se potrivesc pentru SEAT Leon Mk3 5F ( ST / FR / Cupra ) 2013-2018
Nume De Brand Tendtop
Inclus O pereche(stânga și dreapta)
culoare Galben
Certificari E8 EMark
Numele Modelului led-uri dinamice de poziție laterale lumina de semnalizare
Tip De Element Semnalizare
Se potrivesc pentru2 Se potrivesc pentru SEAT Ibiza Mk5 V KJ1 2017 2018
Origine NC(de Origine)
Tip Bec led
Articol Greutate 0.25kg
starea de brand nou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea