220V 710W Putere Mare Portabile Electrice de Foraj cu Adâncimea de Conducător și de 13mm Mandrină de Găurit Manipulare Șuruburi /Stantare /Lustruire

158.11lei

250.94lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Tensiune Nominală:220V Sursa de Alimentare:energie Electrică Frecvență de: 50Hz Viteza Nu-Sarcină de: 0 - 3000 rpm Tip: Burghiu Electric Caz Material: Plastic ABS Culoare: Rosu Burghiu Electric Structura: Pistol Tip Tip Putere: Plug-in de Alimentare AC Putere: 710W Gama de Prindere: 1.5-13 mm Viteza de Regulamentul Modul: viteza Stepless regulament de Aplicare: Manipularea Șuruburi / Stantare / Polizare / Tăiere Caracteristică:

- Funcția de comutator pentru a deschide plat masina de gaurit/ciocan electric funcție de necesități.

- Built-in de fixare de design de 13mm mandrină de găurit este proiectat pentru a preveni capul de la care se încadrează off în timpul utilizării.De înaltă calitate, chuck este durabil.

- Secundar mâner rotativ pentru operare ușoară.

- Colector este mult mai stabilă decât cea normală de cupru binevoitor de ieșire, cu o mai bună alimentare cu energie și viață mai bună.

- Bine rulment, efect de tăiere este mai bine.

- Cu 48 de ori rezistenta tehnologie, toate sârmă de cupru mașină de bază, rezistent la temperaturi ridicate motor de putere este puternic și durabil.

- Folosirea unor laminate la rece, oțel placă asigură disiparea căldurii rapid și de înaltă rezistență la temperatură, prelungirea duratei de viață a utilajului.

- Cele patru axe sistem intermodal este rapid și eficient crește puterea.

- Concentricitatea este mai mare și durabilitate este mai puternic.

- Aliaj de aluminiu cap de coajă, rezistent la șocuri și anti-toamna.

La nivel de design, plate, de tăiere, de înaltă precizie.

- Cablu de alimentare mai gros este mai sigur.Notă:

- Când înlocuiți un nou roata de rectificat, este necesar să utilizați o roată de rectificat cu aceleași specificații și o roată de rectificat armare din fibra, cu o grosime de minimum 4 mm.

- Purtați ochelari de siguranță și să poarte măști și ochelari de protecție atunci când există o mulțime de resturi și praf.

- În timpul utilizării, întreaga mașină parte nu ar trebui să fie forate la voi pentru a preveni scurgerile.

- Când ați terminat de stabilire a sander, asigurați-vă că suprafața de șlefuire este complet oprit, în caz contrar se va deteriora alte elemente.

- Dacă accidentale de umiditate, lupte sau utilizarea pe termen lung naturale prejudiciul este prompt predat profesionale pentru reparații, calificat de testare a izolației pot continua să folosească.Pachetul include 1 x Burghiu Electric 1 x Secundară Mâner 1 x Adâncime Conducător 1 x Mandrina Cheie 2 x Perie de Carbon

Etichete: acumulator dewalt burghiu, bench drill, burghiu mini set, burghiu de presă mini, 13 mm burghiu electric, doersupp șurubelniță, 710W, DeWALT, burghiu de impact, dewalt șurubelniță electrică

Numărul De Model HMX_EDA_016
Sursa De Alimentare AC
Puterea Nominală De Intrare 710W
Certificare NICI unul
Burghiu Tip Burghiu De Impact
Nume De Brand ChgImposs
Tensiune Nominală 220V
Nu-Sarcină De Viteză 3300rpm
Origine NC(de Origine)
Utilizare Echipa De Renovare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea