Talie Mare Pentru Femei Pantaloni De Yoga Roșu De Fitness Pantaloni Sport Palazzo Dot Jos India Stil Vintage Bloomers Liber Plage Pantaloni De Antrenament

46.41lei

61.90lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiune Lungime Șold Talie Coapsei Picioare Fata Jos Greutate

S

/

/

/

/

/

/

/

M

/

/

/

/

/

/

/

Am

/

/

/

/

/

/

/

Gratuit Dimensiune

98cm

154 cm

60-90cm

134cm

/

/

0.135 kg

1 inch=2.54 cm

Vă rugăm să permiteți ușoară 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și un pic de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

1.Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite de plată de către T/T,Western Union,Money Gram și altele.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a face o plată.

1).Articolele vor fi trimise în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.noi vă va oferi cu numere de urmărire imediat după livrare.

2) China Post Air Mail, care durează de obicei 1-2 zile lucrătoare pentru a actualiza pachetul de stare online ca expeditor trebuie să ia timp să se ocupe de toate astea pentru noi .

3)SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.Ne va împinge compania noastră de transport pentru a livra cât mai curând posibil.

4)Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 zile de la plată,vă rugăm să ne contactați .Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este de a face clientul satisface. 5).Dacă ai nevoie de o livrare mai rapidă,putem trimite produsele la tine de către EMS,DHL,UPS-uri (cu toate acestea, taxa de transport se va schimba) 6).Elementele sunt trimise numai la cumpărător adrese înregistrate în Alibaba.

1.Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele ,cu bucurie Ne va face același lucru pentru tine.

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,va Vom oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: larg palazzo pantaloni femei, adidas roșu, femeie yoga, fata gafă, pantaloni de yoga, talie înaltă largă pantaloni de yoga, chiloți de sport pantaloni femei vrac, palazzo femeie, adult zburli bloomers, cutie de exercițiu

Model Tip Print
Gen FEMEI
Legging Lungime Lungime Completă
Tip De Corp Fitness
Tip De Închidere Talie Elastic
Numărul De Model YCL
Nume De Brand Mit-cutie
Tip De Element Sport
Elasticitatea Midium
Tip Sport Yoga
Îmbrăcăminte Lungime Plin
culoare roșu
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Grosime Mediu
Material spandex,poliester
Tesatura Tip Tricotate
Pantaloni Lungime Lungime Completă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea