HUANANZHI placi de baza X79 despre lga2011, ATX Combo-uri E5 1650 C2 12800R Server FUGIT Modul de Memorie de 32GB 8GB * 4BUC

871.24lei

2 124.94lei

-58 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transport Gratuit

X79+E5 1650 C2+32GB (8GBX4Pcs) RAM

Transport Gratuit

Pentru probleme fiscale în Brazilia, pls asigurați-vă că puteți rezolva probleme de vămuire de unul singur, dacă nu se poate rezolva, noi nu sfătui să cumpere bunuri din magazinul nostru.Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere.Pentru probleme fiscale , pls asigurați-vă că puteți rezolva probleme de vămuire de unul singur, dacă nu se poate rezolva, noi nu sfătui să cumpere bunuri din magazinul nostru.Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere.Vă rugăm să rețineți: imaginile de referință, particule de memorie și aspectul datorită loturi diferite vor avea diferite modificări.

Vă rugăm să rețineți: imaginile de referință, particule de memorie și aspectul datorită loturi diferite vor avea diferite modificări.

Vă rugăm să rețineți: imaginile de referință, particule de memorie și aspectul datorită loturi diferite vor avea diferite modificări.

SEC chip 8GB DDR3/1600MHz PC3-12800R REG ECC 2RX4 ,

server de memorie RAM

Vă rugăm să rețineți:

1. Pentru că de la sosirea loturilor de produse diferite, data de producție și modele specifice și numărul de serie este diferită.Imaginea afișată pe mainsite este pentru referenți.dacă nu există fluctuație, în funcție de obiectul real va rog!

2. Memoria zonele de producție sunt China, Coreea de Sud, Filipine thress producție mare site!semiconductoare trei producție domeniul tehnologia este aceeași.Imaginea afișată pe mainsite este pentru referenți.dacă nu există fluctuație, în funcție de obiectul real va rog!

Te rog observat acest ram este de brand folosit.

Vă rugăm să contactați pentru a obține un preț mai bun de nevoie lot.

vă rog să observați total bucată de chipset-ul este aleatoriu. ( 8chipsets și 16chipset este aleatoriu).PC3 sau PC3L este aleatoriu.Numărul de serie și numărul de părți de pe ram este diferit.Imaginea de pe mainsite este numai pentru referință.

Vă rugăm să observați asambla loc mai diferite.Poate Made in China sau Made in coreea a Făcut în Filipine sau ect.Dar este adevărat.

Observați: acest planform puternic are nevoie de alimentare.vă rugăm să asigurați-vă că sursa de alimentare poate suficient pentru a susține această planform.( cel putin 500w brand de alimentare)

Etichete: caz server, huanan, atx pc, e5 1650 ram, tf x99, pc motherbord cu processer combo, huananzhi x79, cutie placa de baza x79, placa de baza pc, x79

Cu CPU No
Numărul De Model huananzhi x79
Nume De Brand huananzhi
Placă Grafică Tip Non-Integrat
Tipul PROCESORULUI INTEL
Canal de memorie Patru
Cerere Desktop
Hard Disk Interfata 4*SATA2.0; 2*SATA3.0
Banca De Memorie 4 ddr3
De Certificare A Calității NICI unul
Tipul De Memorie DDR3
Porturi PCI-Express X16
Tip Soclu LGA 2011
Data De Lansare 2013
Ram Maximă Capacitate 64 GB
Chipset-ul Intel X79
Origine NC(de Origine)
Element Stare Noi
Chipset-Ul Producătorului INTEL
Factor De Formă ATX

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea