Acid hialuronic Ser de Fata Anti-Imbatranire de Îngrijire a Pielii, Vitamina C si E, Aloe, hamamelis, Ulei de Jojoba Ceai Verde Facial de Hidratare TSLM1

13.92lei

22.79lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1.Care este o importantă substanță de bază pentru îngrijirea pielii, este, de asemenea, o componentă a corpului uman.Are un deosebit efect de hidratare, și este mare fata de hidratare ser care a fost găsit în natură.Substanța se numește un ideal factor natural de hidratare.Se poate îmbunătăți nutriția pielii metabolismul, face pielea moale, netedă, anti-rid și îmbătrânire.

2.Noastre acid hialuronic ser este plin de important de îngrijire a pielii de factori, care este extrem de eficient în reducerea liniilor fine și ridurile, anti-îmbătrânire, îmbunătățirea cercurile intunecate.Și din cauza puternic efect de hidratare, care previne pierderea de umiditate și face pielea moale și netedă.Acesta poate ajuta, de asemenea, cu simptome de acnee și alte probleme de piele comune, cum ar fi decolorarea puncte negre și hiper pigmentare.Ser acid hialuronic este esențială produs de frumusete pentru ingrijirea pielii.

3.Noastre acid hialuronic serum conține vitamina C și E, Aloe, hamamelis, Ulei de Jojoba, Ceai Verde natura factori, precum și alte ingredient eficient, care poate face pielea moale, netedă, arata mult mai tineri.

4.Noastre acid hialuronic ser pentru față este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv uscat, gras, predispus la acnee, piele sensibila si matura de bărbați și femei.Și acesta poate fi combinat cu o zi sau de noapte crema de îngrijire, precum și orice alte produse de îngrijire a pielii.De asemenea, acesta nu va provoca nici uleioasă.Oricine poate folosi!

5.100% Garanție de Satisfacție - vă Rugăm să curățați fața în primul rând, pentru a primi apoi un ser și se aplică pe frunte, obraji, bărbie și nas.Răspândit ușor ser pentru intreaga fata uniform.Circular masaj pana se absoarbe complet.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 1.2 x 1.2 x 4 cm

Net Greutate: 0.96 uncii

Conținut Net: 30g/ml

Ingrediente Cheie Și Beneficii:

Acid hialuronic: are un deosebit efect de hidratare, cel mai bun factor de hidratare care a fost găsit în natură.

Vitamina C: pentru a Îmbunătăți tonusul pielii și textura prin stimularea producției de colagen, anti-îmbătrânire și imporve pielea obosita .

Vitamina E: Lupte impotriva daunelor UV prin neutralizarea radicalilor liberi, pentru a îmbunătăți pete intunecate.

Aloe Vera: Reduce inflamatiile pielii, înroșire și senzație de mâncărime a pielii, pentru a îmbunătăți acnes.

Ulei de Jojoba: Oferă un efect excelent de hidratare și reglează secreția de ulei de piele.

Ceai verde: Anti-imbatranire, strânge porii, control ulei, anti antioxidant, calma pielea.

Pachetul Inclus:

1*Ser Acid Hialuronic

Etichete: retinol, e fumator, ulei facial, jojoba, burtă subțire de ulei, m870, ginseng-ul de reparații ser, Ser, vitamina c, ulei de jojoba

Numărul Certificatului De --
Numărul De Model fata de ser
Gen Unisex
Caracteristică Hidratare
Nume De Brand Firstsun
Formularea Lichid
Țara/Regiunea de Fabricație China
Suport Dropshipping Sprijin En-Gros
Dimensiune 1.2 x 1.2 x 4 inches
Conținut Net De 30g/mL
Suport Cu Amănuntul Suport Epacket/Rapid De Transport Maritim
Ingredient fata de ser
Origine NC(de Origine)
Greutate Netă 0.96 uncii
Numărul de Bucăți O Unitate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea