300pcs 10 Culori de Plastic de Plante Categorie Grădiniță Grădină Eticheta Impermeabil Reutilizabile Plantă în Ghiveci Markeri Plantă de Grădină Categorie

53.85lei

71.77lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: Fabricat din premium material PVC, impermeabil, anti-UV si durabil.Ușor pentru a marca numele de plante cu creioane sau Markere.Ajută să se diferențieze și să recunoască diferite de flori sau plante.Utilizate pe scară largă în grădină, teren agricol, livada etc. Ușor să rămânem la sol, foarte convenabil de a folosi.Ușor de curățat și reutilizabile.

Elemente detalii: Nume: Plante nume eticheta Material: Plastic PVC Dimensiuni: 18*99mm (Latime*Lungime) Culoare: Alb,Galben,Maro,Verde,albastru,Roz,Rosu,Portocaliu,Violet,Albastru Inchis Caracteristici: Usor de curatat, Reutilizabil, rezistent la apa

Pachetul de conținut: 300 Buc x Plante etichete de nume(o Singură culoare sau combinație de culori opțional)

Vă Rugăm Să Rețineți: 1.Dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.Vă rugăm să citiți dimensiune produs de pe pagina de detalii cu atenție înainte de cumpărare.Multumesc 2. Suport dropship, nu va fi nici o informație în pachet. 3. Sprijin en-gros, ne contactati, va vom tine cel mai bun pret.

Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata.

◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).

◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Etichete: aluminiu eticheta cu numele, plante categorie, planta tag, avionul tag, grădină eticheta, Etichetă personalizată, rfid tag-ul rezistent la apa, tag, planta mare, tag-uri, pânză eticheta

Dimensiune 18*99mm (Width/Length)
Forma Dreptunghiular
Origine NC(de Origine)
Numele Plante nume de etichetă
Material PVC Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea