270ml cu Ultrasunete Mini-Umidificator de Aer Aroma de Ulei Esential Difuzor pentru Masina Acasa USB Fogger Filtru de Ceață cu LED-uri Lampă de Noapte 2020#3

20.07lei

26.43lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

270ml Portabil Cilindrice Creative Tăcut Mini Umidificator Cu Lumini Colorate

Caracteristică :

Tensiune de lucru: DC5V

Curent de lucru: 250-300MA

Utilizarea de putere: 2W

Spray cantitate: 30-45ML

Capacitate rezervor de apă: 270ML

Continuă spray-modul de timp: aproximativ 4 ore

Intermitentă spray-modul de timp: aproximativ 6 ore

Material: ABS/PP+PC componente electronice

Greutate netă / greutate: 148g

Selecție de culoare: Roz /alb/gri

Utilizare:

1. Spray de funcționare: conectați sursa de alimentare, faceți clic pe butonul, se deschide continuă spray modul de; faceți clic din nou, deschide intermitent spray modul (spray de 3 secunde pentru a opri timp de trei secunde), al treilea clic taste pentru a închide toate spray modul. (în acest ciclu)

2. Lumina de noapte și USB funcționare: apăsați lung de 1,5 secunde, porniți lumina de noapte și de ieșire USB; din nou, apăsați lung de 1,5 secunde, opriți lumina de noapte USB ieșire normală, ori a treia de 1,5 secunde pentru a închide USB. (în acest ciclu)

3. Pentru a preveni uscarea, arderea : continuo ne spray, 8 ore oprire automată: continuă spray, 12 ore automată pană de curent; repornire și de a continua utilizarea.

Pachetul Inclus :

1 X Umidificator

Etichete: aurora borealis imagine, hârtie stencil, tort tester, programator de chei cu cip, display șevalet, copilul de șevalet, scaun din lemn, condor cheie, lcd psp 1000, arta cutie de lemn

Nume De Brand BEHATRD
Origine NC(de Origine)
Dimensiune M
Tip De Buzunar, Multi Instrumente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea