Multifunctional Grele Breloc Tirbuson 3 în 1 de 360 de Grade de Rotație a Rulmentului Frământa Spinner breloc Deschizator de Sticle

9.08lei

20.65lei

-56 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

olour: Negru

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: 2.2*9.7 cm

Caietul de sarcini:

Robust material-corpul principal de brelocul este confectionat din metal, care este robust și durabil, și extinde durata de viață a cheii de lanț.Suprafața este de galvanizare și lustruit pentru a face suprafata mai fina si mai texturate, astfel încât se pare mai luminoasă și mai puțin sensibile la coroziune.Design creativ-catarama de brelocul este fabricat de înaltă calitate de primăvară, care nu este ușor deformat atunci când este apăsat.Proiectarea a două brelocuri poate bloca mai multe chei pentru transport ușor.

Multifunctionale-cheie inel nu numai pot bloca tastele, dar, de asemenea, poate fi folosit ca un deschizator de sticle.Are 360 de grade rotative, rulmenti, puteți roti distracție în orice moment.

Multe ocazii-mici și rafinat breloc, potrivit pentru birou, de conducere, de partid, la modă breloc adaugă farmec.

Cadouri deosebite-poate fi folosit sub formă de cadouri pentru rude și prieteni în vacanțe și zile de naștere.Potrivit pentru bărbați și femei.

Inclus:

1 x Multifuncțional Grele Breloc Tirbușon

Etichete: mâna spinner, se frământa spinner rulment, prinde mouse-ul, se frământa pop, Prinde soareci, tirbuson vin, se frământa inel, glumă spray, se frământa spinner arcoiris, se frământa jucărie

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Brelocuri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea