LED lumina de noapte de mișcare senzor de lumină, adecvate pentru iluminatul decorativ in casa scării baie living dormitor camera copiilor

19.12lei

36.05lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: Pachetul Nu Include Baterii

1.Senzor de mișcare: Build-in detector de mișcare, a porni automat dacă senzorul a fost declanșată animale sau oameni și rândul automată după 25 de ani de mișcare a încetat în detectarea gama. 2.Amurg până în Zori: Build-in senzor de lumină care dezactiva funcție senzor de mișcare în timpul zilei pentru a economisi energie. 3. Simplu de Montare: lumina vine cu adeziv 3M autocolant care vă permite să-l lipi pe un dulap sau pe perete, după cum preferați.Puteți să-l instala în câteva secunde, fără șuruburi pentru a evita deteriorarea orice mobilier sau de perete, de a demonta cu ușurință, fără instrumente suplimentare. 4.Mai multe Ocazii : în General aplicat la mai multe ocazii includ camera copiilor, hol, baie, bucatarie, dormitor, living, dulap, dulap, cabinet, subsol, scări, coridor, etc.

Caietul de sarcini:

Numele: Senzor de Miscare Scara de lumina de Noapte Sursă de lumină: SMD 2835 Cantitatea de LED: 2 buc Culoare lumina: Alb Caracter Temperatura de culoare: 4000-4500K Putere: 1W Tensiune de alimentare: 4,5 V (3 Baterii x AA) Alimentat de: 3*baterii AA (nu sunt incluse) Detectarea la distanță: 3M/9.84 ft Detectarea unghi: 120 grade Material: ABS+PC

Pachet:

1*Senzor De Mișcare Lumini De Noapte 1*Manual De Utilizare 1*adeziv 3M autocolant

Despre Plată

1) Balioilhaircare.ro acceptă Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, Webmoney, QIWI și Transfer Bancar.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă tot nu se poate verifica imediat după licitație se termină, vă rog, așteptați câteva minute și încercați din nou plata.

Despre Transport

1) transportul Global. (cu excepția pentru anumite țări și APO / FPO)

2) După ce plata este confirmat, comanda va fi procesată în timp. (Se adauga la cosul de cumparaturi sau lista de dorinte, vom da prioritate la mijloacele de transport.)

3) în Funcție de Post rus de politică, cumpărători ruși ar trebui să furnizeze numele lor complet.

4) Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. (Notă: vă Rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plasarea unei comenzi.Noi nu va fi capabil de a schimba adresa după elementul este livrat.)

5) Transport maritim pentru cele mai multe țări, de obicei, durează de la 15 la 60 de zile.

6) Dacă nu ați primit bunurile în termen de 60 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și de a răspunde la tine cât mai curând posibil.

7) timpul De transport pentru sărbători (Crăciun, Anul Nou Lunar, etc.) poate fi mai mult decât de obicei.Vă rugăm să intarziere de 5-10 zile.

8) puteți folosi numărul de urmărire pentru a urmări pachetul pe următorul site web: www.17track.net/en

Despre Serviciu și se Întoarce

1) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore.Dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul de colete sau produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

2) ne va contacta în termen de 7 zile de la data primirii.Dacă dețineți acest articol pentru mai mult de 7 zile, va fi considerată a fi folosit element și nu vă vom returna sau înlocui.

3) Toate produsele sunt garantate pentru un an.

4)Toate produsele sunt Dropshipping și en-gros。, ne puteti contacta prin e-mail ([email protected]) sau WeChat ID: Aimkeeg, whatsapp (+8613766238520).

Despre Feedback-ul și Recompense

1) satisfacția Dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv (5 stele ), vom face același lucru pentru tine.vă mulțumesc foarte mult !

2) Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă trimite un mesaj, apoi părăsi orice feedback negativ sau orice disputa cu Balioilhaircare.ro.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a obține satisfacție.

3) Dacă vă împărtășesc produsul nostru link-ul de pe SNS, Youtube, Instagram sau Facebook, va vom oferi un cadou sau discount pentru urmatoarea comanda.

Etichete: fiul lampa, sarcina lumini, bec stroboscop, led-uri senzor de mișcare, lampa led, simplu de mișcare senzor de lumină led-uri, baie dus, lumini senzor de mișcare, led, decor dormitor

Nume De Brand Aimkeeg
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Generarea De Energie Comutator
Certificare ce
Tensiune 3V
Numărul De Model scări de lumină
Este Estompat No
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Durata de viata 50000 ore
Material ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea