Mini Masaj Arma,de Dimensiuni Mici Handheld Portabil Percuție Relaxare Musculară pentru Ameliorarea Durerii,Înapoi Profund Țesut Muscular Terapie Arma

161.00lei

247.72lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

✔【Mini Masaj Arma Profund Țesut】

Nostru Fascia Arma este un mic grad profesional-masaj instrument.Ușor, portabil și Mut, îl puteți pune într-o geantă sau o geanta de voiaj, atunci puteți să-l utilizați la domiciliu, birou, sala de sport sau în aer liber, etc. Dacă aveți acest mic masaj armă, vă poate scuti oboseala musculara si durerea oricând și oriunde.

✔ ULTRA-PORTABIL

Este extrem de mic ca un telefon mobil, ultra-compact, dar design ergonomic, numai 138mm dimensiune, și 0,5 kg(1.1 lb).Este convenabil să-l împacheteze pentru orice ocazie, care este un mușchi tratament de masaj instrument la îndemână.

✔ 4 CAPETE DE MASAJ

Recoverfun mini este echipat cu 3 normal la cap și-1 netezi Aluminiu capete de masaj pentru intreg corpul toate-rotund de îngrijire.

✔ 4 VITEZA REGLABILA

aici sunt 4 viteze la generate1800 - 3200 de percuții pe minut, pentru a satisface nevoile de diferite grupuri, și fiecare științific calibrat pentru a oferi o mai mare beneficii terapeutice pentru organism.

✔ LUNGĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI:

4 Ore de Viață a Bateriei pe 1.5 H de Tip C de Încărcare.Înțelege orice port USB, Power Bank, Laptop, încărcător de Mașină, reîncărcare, și reîmprospăta oriunde si oricand.

Etichete: masaj muscular arma, arma phoenix, aparat de masaj pentru spate pistol, durerea, arma massag, masturbator prostata, într, Masaj Arma, joc portabil player, masaj electric stick

Certificare ROHS
Tip USB Masaj Mingea
Pachet Da
Numărul De Model MG05
Masaj Masaj Corporal De Arma
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ATENGE
Baterie Două baterii 2200mAh
Dimensiune MIni and Small

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea