De înaltă Calitate, 1,8 m x 2.7 m, Bumbac Chromakey Ecran Verde Muselină de Fundal Pânză de Fundal Pentru Fotografii de Iluminat Studio PSB3C

87.71lei

109.63lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru, ne vând în principal echipamente fotografice, diverse stiluri.Suntem fabrica de vânzări directe, în principal cu ridicata.Dacă aveți obiceiul sau de mare a cererii, vă rugăm să contactați-mă, vă mulțumesc.

Acest studio muselină fundal este făcută doar cu cea mai bună calitate muselină material.Acesta poate fi drapped sau atârnate direct cu ușurință.Ideal pentru toate tipurile de fotografie și vedio: familie, copii, seniori de liceu, bridals, modele sau chiar pentru activitatea comercială.

Caracteristici : de Brand NOU . 100% Bumbac , fabricat din cea mai buna calitate muselină material (140 grame/metru patrat).Patru culori (Alb, Negru, Albastru, Verde) pentru alegere.Fără sudură.Poate fi ușor agățate Vopsite cu cea mai buna vopsea de calitate.

Produsul conține:

1,8 m x2.7m Studio Foto Solid Muselină Fundal Fundal Verde*1 (1 doar în fundal, alte elemente din imagine nu sunt incluse.)

Observație: standuri de lumină și de fundal bara transversală nu sunt incluse .(Daca plasati comanda, aceasta înseamnă că ați citit acest act.)

Tuturor clienților: Un fundal verde numai ,alte elemente (standuri de lumină ,cross-bar ,etc) nu sunt incluse, este de a folosi doar pentru a arăta fundal.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Transport & Livrate vă Rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere.Noi nu vom fi responsabili pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.Toate coletele vor fi declarate ca fiind"DARUL"și vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a din punct de vedere Legal Reduce taxele de import(sau GST sau V. A. T sau alte taxe).În cele mai multe cazuri,nu există nici o datorie de plătit.Cu toate acestea,dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire,trebuie să fie suportate de către client.Dacă aveți nevoie exprima de transport maritim,vă rugăm să ne contactați prin mesaj înainte de a cumpăra.Plus taxele de transport maritim va fi taxat pentru express.Dacă alegeți dhl, ups, ems, vă rugăm să confirmați adresa și numărul de Telefon este corect!!!Noi nu va fi responsabil pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Plata acceptam Alipay,Western Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Termeni Si Politica

Politica de returnare A returna un produs trebuie să ne contactați și să ia fotografii de produs pentru a arăta în mod clar orice daune sau aspecte neobișnuite ale acestuia.Aprobat de returnare vor fi supuse unei inspecții la sosire.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală, cu tot ambalajul original.Garanția nu acoperă element defectele cauzate de abuz.(de exemplu.fizice sau deteriorare cu lichid).Toate taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile.Reveni costurile de livrare sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vom acoperi costul de a trimite înlocuitor /elementele reparate.În termen de 7 zile de la primirea produselor ,ne oferă un no-hassle 7 zile de schimb/înlocuiți numai dacă elementele se dovedesc a fi defecte de către producător.

Feedback-ul Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le aveți,și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Noi vă va ajuta să rezolve problema.Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: ecran verde, mici de fundal pânză, profesional foto lumina, realist verde fundaluri de ecran, fundal ecran verde, Fundal, backround, alb fundal verde, runda fondul sta, kit studio foto

Numărul De Model PSB3C
Stil Culoare Solidă
Tip Alte
Material Muselină
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Lightupfoto
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea