110V Vopsea Dent al Doilea de Reparații Instrument de Foaie de Metal de Reparare Aparat de Inducție Electromagnetică Paintless Dent Îndepărtarea Instrument de NOI

2 440.21lei

3 169.12lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

●Certificat CE FCC ROHS PSE.

●Independente De Timp Și Modul De Alimentare, Mai Multe Opțiuni De Setare.

●Reglabil Sunet Bip pentru a Evita Interferențele( de Aproape, Sus, Jos).

●Se poate repara moale urme de lovituri pe suprafețele metalice în numai treizeci de secunde.

●Cu un afișaj color mare pentru un control precis și monitorizarea progresului în timp real.

●Este ușor de utilizat, orice lucrător cu un fundal în compoziție de metal poate maestru în trei minute.

●Rapid recupera investițiile lor.Într-un caz, un client a fost capabil de a recupera investițiile lor după repararea numai șase mașini.

●Metoda de reparare: Cu rapid, concentrat de încălzire cu inducție pe dent din jur prin intermediul reparații de manevrat, dent întins și a reparat de la sine.

Avertizare Înainte De Operație:

1. Nu folosiți acest aparat la pacienții cu stimulatoare cardiace și diverse proteze metalice.

2. Înainte de a utiliza echipamentul, vă rugăm să poarte o mască de protecție, mănuși de protecție și salopete pentru a preveni arsurile în funcțiune.

3. Nu purta orice obiecte din metal, cum ar fi ceasuri, coliere, chei, catarame, monede, fermoare, etc..

4. Echipamentul nu va fi utilizat în conductoare de praf, spray zona de lucru, cu combustibil chimic zona de lucru, zona de temperatură înaltă și umiditate ridicată zonă.

5. Atunci când aparatul este pornit, nu materiale combustibile poate fi plasat lângă ea.

6. Înainte de a utiliza echipamentul, vă rugăm să aveți un stingător de incendiu în caz de funcționare necorespunzătoare.

7. Nu trebuie să instalați airbag-uri în apropiere de utilizare a acestui instrument.

8. Dacă aparatul este conectat la sursa de alimentare, este necesar pentru a proteja echipamentul.Deconectați de la priză atunci când nu este în uz.

9.Echipamente de stocare, temperatura trebuie să fie menținută la 0~50 ℃, atunci când dispozitivul mobil pentru a evita vibrațiile.

Avertisment Important În Funcțiune:

1.Repararea capul în repararea deteriorate corpul proces de reparații de cap si temperatura corpului va crește rapid, în echipamente, corpul, reparare cap fără răcire, vă rugăm să nu atingeți, astfel încât să nu arde.

2. Reparare cap în procesul de reparare, repararea de cap si temperatura corpului va crește rapid, singur piesele deteriorate nu pentru o lungă perioadă de timp de funcționare (la fiecare 1~15 secunde după operație cu un prosop umed ștergeți în mod repetat piesele deteriorate de răcire), temperatură înaltă de vopsea pentru a evita rănirea.

3.Procesul de reparare, reparații de cap si temperatura corpului va crește rapid, masina a experimenta un moment de slab înmuiere, timpul de reparare a capului nu trebuie să apăsați butonul de acțiune, astfel încât să nu se înmoaie moment cauzate de creșterea în depresie.

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 110V

Curent De Intrare: 7.3 O

Putere De Ieșire: ≈ 800 W

Tensiune De Ieșire: 150 V

Curent De Ieșire: 20

Plug Dimensiune: Plug SUA

Dimensiune pachet (L*W*H):39 x 33 x 13 cm

Aplicație: Moale Dent Dent În Non-marginale Zona

Ambalaj inclus:

1 x Dent de reparații instrument

1 x Cablu Principal

1 x Cablu de Alimentare

1 x Reparații Mâner

1 x Instrument de Caz

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: pdr instrumente pentru a scoate urme de lovituri paintless dent, dent inducție, paintless dent de reparare, dent de reparare utilaje, masina dent fix, bicicleta dent îndepărtarea, Masina instrumentul de reparare, foaie de metal instrumente de lucru, reparații urme de lovituri de inducție, foaie de metal de reparare

Numărul De Model NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea