5M/Rola de Crăciun Panglică Role Hessian Panglică Cu Dantelă de Epocă, Decor Nunta Petrecere Meserii DIY Cadou de Crăciun de Ambalare

17.10lei

19.86lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、prin Cablu Panglici de Pânză groasă de sac: Cu fir panglici de pânză groasă de sac au o varietate de teme de Crăciun, inclusiv spumante de Crăciun puncte roșii și verzi, fulgi de zăpadă, și holly , Mașini, și coase marginile sunt rezistente la abraziune.

2、Naturale și Premium: Asta naturale colorate groase de pânză panglică vine in 3 culori diferite.Lățimea de fiecare rolă este de aproximativ 5-6cm/1.97-2,36 inci(aproximativ), iar lungimea lui este de aproximativ 5M/16.46 FT.Și panglica este mare pentru decorarea ghirlande în jurul bradului de Crăciun și coroane de flori la ușă, și este mare pentru ambalaj cadouri de Crăciun.

3、Artizanale Panglici: De iută panglică cu fir margini este făcut din pânză groasă de sac tesatura si are un cos de blocare margine pentru a preveni uzura sau rupturi, care este perfect potrivit pentru nevoile dumneavoastra.De înaltă calitate, cu fir panglica este ușor de manevrat și de a menține o formă bună, care este o alegere excelentă pentru Craciun, nunti, botezuri, logodne, aniversari, petreceri, etc.

4、mai Multe Scopuri: Potrivit pentru proiecte de artizanat, DIY, decoratiuni, cadou de vacanță de ambalaj, etc!Mare pentru scaune, sticle de vin, sticle de sticlă, coșuri de cadouri, vaze, mese sau scaune!Utilizați-le pentru a face arcuri pentru decor.

5、Decora Copac: Aceste panglici sunt potrivite pentru decorarea bradului de Craciun, care pot fi utilizate pentru zilele de naștere, iubitori sau orice alte sărbători, meșteșuguri, DIY, vacanta ambalaj cadou și mai mult!

Caietul de sarcini:

Nume: Pom De Crăciun Panglică Pânză Groasă De Sac

Dimensiune: aproximativ Lungime * Lățime și 5 m * 5 cm/196.85*1.97 inch

Material: textil

Greutate: aproximativ 55g

Lista De Ambalare:

1 Rola de Panglici

Etichete: ecommerce ambalaj simplu, ecommerce mare de ambalare, ecommerce ambalaj unit, logodna material, flori wrapper, polițist de epocă, publicitate banner stand, ord de epocă, suport banner, uf vintage

Setați Tipul No
Material pânză groasă de sac
Ocazie De crăciun
Tip de en-Gros No
Clasificarea Produsului Bannere
Numărul De Model pânză panglică
Origine AE(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea