1 Inch Integrantă Hidraulică Manuală Bender Țeavă Zincată De Fier Tub Țeavă De Oțel De Îndoire Instrumente De Înaltă Și Joasă Presiune Piston Design

363.38lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Model: SWG-1 Ieșire (T): 10 accident vascular Cerebral (mm): 160 raza de Îndoire (mm): φ13-34 grosime de Perete (mm): 2-5 dimensiuni Ambalare (mm): 490 * 245 * 145 Greutate (kg): 20 de Mucegai de configurare: φ13, φ16, φ19, 1/2 ", 3/4", 1 "

Transport

1. Am expediat instrumentele noastre peste tot în lume.

2. În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit.

3. Vă rugăm să verificați cu adresa ta, nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.

Politica de returnare

1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.

2. Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii.Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat.

3. Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.

Fiscale

Prețul produsului nu include texes.În cazul în care tarifele sunt necesare, cumpărătorul este responsabil pentru vămuire .

Contactati-ne

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul activ.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Ne-ar dori să lucreze cu tine pentru a rezolva orice problema

Etichete: cot pentru țeavă, pex, bender hidraulice, fier burghiu de fier, log splitter hidraulic schematică, cilindru hidraulic de ridicare, hidraulic bender țeavă, cu piston hidraulic scaun, sertizare țeavă, apa hidraulice

Greutate 20kg
Nume De Brand BEIZE
Tip Conducte Hidraulice De Îndoit
dimensiune ambalare 490*245*145mm
Numărul De Model SWG-1
Tipul De Mașină Țeavă și Tubul de Mașină de Îndoire
Utilizare Comerciale Fabricarea
Grosimea Peretelui 2-5mm
Accident vascular cerebral 160mm
De Ieșire (T) 10

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea