Noi Wowstick 1P 20 în 1 O Precizie Mini fără Fir, cu Acumulator Surubelnita cu Acumulator pentru Telefon Mobil aparat de Fotografiat Instrumente de Reparare

100.01lei

151.50lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NE 148.58 / buc /lot 1 NE 196.58 / buc /lot 1 NE 40.83 / buc /lot 1 NE 45.38 / buc /lot 1 NE 98.68 / buc /lot 1

Wowstick 1P noi litiu baterie portabila surubelnita electrica (electric / manual integrarea de proiectare, menționată ca parte integrată de proiectare)

1P este, de asemenea, wowstick gamă completă de șurubelnițe electrice, cu cele mai puternice funcții, cele mai multe accesorii, gama larga de dezmembrare și cel mai practic.Practic include wowstick gama completa de accesorii.

Nu este numai o șurubelniță electrică, dar, de asemenea, un manual de șurubelniță.Nu ignora funcții manuale.Pentru că această șurubelniță electrică a unui interne de auto-blocare design, atâta timp cât cuplul manual de șurubelniță, interne de auto-blocare se va deschide automat pentru a evita deteriorarea motorului, și manual de cuplu poate rezista 30KG de cuplu.Suficient pentru a satisface nevoile de zi cu zi a întreprinderilor mici și mijlocii echipamente.

Toate includ:

1x surubelnita electrica,

20 x Bit Șurubelniță

1 x sac de catifea

Parametrii de performanță:

Viteza nu-sarcină = 200 rpm.Electric cuplu de vârf = 0.15 nm (1,5 KG de cuplu).Manual de cuplu vârf = 3nm (30KG de cuplu).Built-in baterie cu litiu, utilizat pentru încărcare.O cheie pentru a controla înainte și operațiunea inversă este foarte convenabil.Cu lumini LED-uri, zona de lucru este iluminat automat atunci când lucrarea este inversat.Aproximativ 2 ore de repaus de lucru, medii efective persoană este intermitentă muncă (bateria poate dura mai mult).Responsabil pentru aproximativ 40 de minute pline (de încărcare lumină roșie, plină de lumină verde).Șurubelniță electrică are un diametru de 15,8 mm și o lungime de 173mm.Dimensiunea este necesar.Operațiunea este la fel de simplu și confortabil ca un stilou, și un deget poate controla înainte și înapoi de rotație.Mânerul este foarte bun, handleability este foarte puternic, volumul este portabil, iar stocarea este foarte convenabil de a transporta.Și șurubelniță corpul adoptă toate-metal de design, se simte bine, durabilitate, manopera rafinat.

Despre Plată

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport și Livrare

1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge,

2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge.

3.DHL:Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge

4.EMS:Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge

Despre Feedback-Ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Scopul nostru este satisfactia clientului!Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: ch, fără fir ch, wowstick manual surubelnita, wowstick 1f plus pro, acumulator șurubelniță electrică a bateriei, instrumente instrumente de putere, telefon fără fir, wowstick, instrument wiha, decor acasă

Max. Cuplu 3N
Frecvența M
Tensiune Nominală 3.6 V
Dimensiunea Pachetului 28cm x 10cm x 5cm (10.1in x 3.93in x 2.081in)
Nume De Brand ANTOOTAN
Greutate 800
Utilizare DIY acasă
Greutate Pachet 0.25kg
Numărul De Model 1P
Sursa De Alimentare Baterie
Puterea Nominală De Intrare 5V
Dimensiuni 28*10*5 cm
Tip De Unitate Set
Tip Surubelnita De Precizie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea