Alb Lycra Trupa de Fildeș Negru Singur Strat Spandex Scaun Eșarfe Cu Cataramă Runda de Bună Calitate pentru Eveniment Nunta

26.39lei

32.99lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate Client,Bine Ati Venit La Magazinul Nostru.

Aici este o Înaltă Calitate Lycra Singur Strat Lycra Bandă cu Cataramă Runda , se va face de mai multe evenimente de moda si eleganta .

Elemente Ca Detaliile de mai jos

Dimensiune :13x35cm Singur Strat

Ambalare :10buc / sac,

Livrare :Internaționale de Curierat ( Fedex,TNT, DHL ,UPS și alte linii de curierat)

Timp de livrare:Ne va Livra comanda în termen de 3 4business zile după plățile finalizat

Toate imaginile sunt photoed de adevărat și de real Mostre de Produs

Există mai mult de 40 de culori pentru tine de a alege culoarea, vom putea urmări necesară culori si dimensiuni personalizate pentru a face ordine.

Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru !

Am Început eveniment textile de afaceri din anul 2006, avem o experiență completă de a oferi huse pentru scaune ,eșarfe, fețe de masă .Știm foarte bine despre clienți necesar pentru calitate și preț.Să mulțumim tuturor clienților noi, atenție și încredere, ne-ofertă specială de preț pentru scaun acoperi &scaun eșarfe și alte evenimente linenes.

Suntem eveniment textile și furnizor fabricare din China, și noi avem propria noastră fabrică ,vom face obiecte și să le vândă prin noi înșine .

Să mulțumim tuturor clienților noi, atenție și încredere, ne-ofertă specială de preț pentru scaun acoperi &scaun eșarfe și alte evenimente linenes.

Pentru a permite bunuri de înaltă calitate și preț scăzut pentru fiecare stimați clienți este scopul nostru și putere de lucru .

Avem o mulțime de stoc, am putut face o livrare foarte rapida .

Fiecare element MOQ este de 100buc pentru fiecare culoare .

Dacă aveți propriile măsurători, vom putea urmări dimensiuni pentru a face.

Noi expediem prin curierat international la ușa ta.Toate pretul este concluzia taxele de transport.

Dacă cantitatea de comandă up-uri de la 500 de buc ,ne va livra bun de către mai multe expedieri, apoi bunurile ar putea ajunge la mâna ta în condiții de siguranță și rapid .

Avem întotdeauna de furnizare de servicii One-stop, și cele mai bune servicii post-Vânzare.

Vă rugăm să alegeți culoarea din graficul nostru de culori.

Livrare :

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda includ taxa de transport.Vom trimite articolele termen de trei până la patru zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare .Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor ,iluminare, fundal, etc,,, cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Servicii

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru și putere de lucru .Pentru a asigurați-vă că aveți un cumpărător fericit &bucurat de cumpărături din magazinul nostru, vom face noastre cele mai bune pentru a furniza cele mai bune produse &servicii.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și cinci stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre de calitate și servicii.Dacă aveți orice probleme cu calitate și servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. .Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii post-vânzare.

Despre Noi

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări ,nu ezitați să contactați Serviciul nostru pentru Clienți de personal, acestea vor fi foarte bucuroși să vă ajute .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile tale, cât mai curând posibil.Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil să răspundă mesajelor imediat .

Vă rugăm să permiteți-douăzeci și patru de ore de afaceri, pentru noi a răspuns

Doar nu ezitați să mă contactați.

Salutari

Multumesc

Etichete: trupa scaun, arcul de pe scaun, capac hyundai, placaj scaune, arc scaun nunta, BJJ Rashguard, eșarfă de aur, scaun cercevea, brand poncho, pavilion de vinil

Origine NC(de Origine)
Dimensiune 13x35cm Single layer
Numărul De Model 2019 singur strat
Nume De Brand CHAISANG
Stil Simplu
model Simplu Vopsit
Utilizarea Nunta
Material 100% Poliester
culoare Alb
Setați Tipul Da
Caracteristică De unică folosință

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea