1M-10M Sârmă de Cupru Lumini de Basm USB în aer liber Decorative Lumini LED String Ghirlanda Firulescu Petrecere de Nunta Decor de Basm Lumina

24.03lei

34.36lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1M-10M Sârmă de Cupru Lumini de Basm USB în aer liber Decorative Lumini LED String Ghirlanda Firulescu Petrecere de Nunta Decor de Basm Lumina

Specificații: Tip Led: DC 5V Condus Siruri de Lumini Conecta Tip:USB,DC,puteți alege o aveți nevoie.Material:Argintiu Fir LED de culoare: Roșu/Verde/Albastru/WhiteWarm Alb/Roz/Violet LED cantitate: 10 Becuri cu LED-uri Pe Metru tensiune de Intrare:5V în aer liber și de interior decor de lumină șir de decor.Lumina Șir decora Crăciun, nunta, petrecere, festival, etc. Pachet Inclusiv: 1 x String 1 x Manual de Instalarea Software-ului de Primul telefon de instalare APP: APP nume: LAMPA LED Introduceți APLICAȚIA și faceți clic pe semnul "+" pentru a adăuga un nou serviciu.Numele dispozitivului este: LED BLE După adăugarea este completă, faceți clic pe LED BLE pentru a intra în control Bluetooth lumina șir de interfață.Instrucțiuni de conectare: 1. telefonul mobil de scanare cod de două-dimensional pentru a instala APLICAȚIA; care descarcă cont în APP Store și Google Play cont; Tencent comoara cerere pot fi descărcate direct; 2. descărcați APLICAȚIA bun; conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile.Mai întâi de toate, telefonul se transformă pe Bluetooth; apoi lampa este alimentat; apoi, APLICAȚIA este deschis; în acest moment, APLICAȚIA se va conecta automat la Bluetooth lampă; nu conectați manual Bluetooth la setarea telefonului mobil.Setări telefon Bluetooth Căutare dispozitive Bluetooth Unele telefoane pot căuta, de căutare nu iese, căutare nu iese este sistemul de telefonie nu are suport, nu înseamnă că APLICAȚIA nu poate fi utilizată. 3. Deschideți APLICAȚIA și dispozitivul nu poate fi conectat. (1.) Verificați iluminat este normal de alimentare; (2.) Telefon Bluetooth este pornit; (3.) Dacă există și alte telefoane mobile sunt deja conectate, dacă este conectat, vă rugăm să deconectați, Bluetooth 4.0 suportă doar una la mai multe, nu are suport multi-la-mai-mulți de control; (4.) Dacă setările Bluetooth în telefonul conectat la aparat, dacă este conectat vă rugăm să Deschideți APLICAȚIA înapoi pentru a ieși după redeschide, APLICAȚIA trece automat să se conecteze; (5.) funcționarea normală sau nu se poate conecta, vă rugăm să APP înapoi de fundal pentru a redeschide; (6.) APLICAȚIA înapoi, reporniți telefonul, lumina re-putere; re-deschide APLICAȚIA software și apoi de conectare.Opera Instrucțiuni: 1. Culoare interfață: interfața De culoare este împărțită în trei părți: inel de culoare, temperatura de culoare și monocrome.Inelul de culoare pot regla culoarea,luminozitatea, și personalizat culoare la va; Modul poate alege modul de lucru, viteza de ajustare, ajustare luminozitate pe care doriți, Personalizat, puteți adăuga culoarea pe care doriți să o adăugați, apoi alege un mod de a fugi, de asemenea, puteți regla viteza. 2. muzica interfața este împărțită în muzică și microfon două părți: în cazul în care muzica are nevoie de telefon pentru a juca piesa pentru a regla; iar microfonul este ajustată de sunet extern dimensiune.

3. Setări: puteți seta ritmul, RGB fel, cod, calendarul, se agită, schimbare piele,Ritmul poate proiecta propria culoare, model ritm, și sensibilitate.

4. Timer: timer-ul poate seta perioadă de timp dorită pentru a deschide modul dorit, dezactivați Modul dorit.Cronometrul poate fi setat pentru a porni automat pe o perioadă de timp dorită, închise modul, și modul include Static, sari, gradient, rece și caldă patru moduri.Plata:

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout după Scopul de aproape, vă rugăm să Re-comanda și checkout

4.Dacă nu puteți plăti prin aceste operațiuni, vă rugăm să ne contactați sau Balioilhaircare.ro servicii pentru clienți.

Dacă nu știți cum să facă plata ,vă rugăm să faceți clic aici:

Transport

1.Toate Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata a fost confirmată.

2.Vom alege cel mai rapid mod de transport maritim bazate pe diferite țări.

Astfel încât, uneori este posibil să observați că metoda de expediere este diferit de selectat.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji,Dacă nu puteți obține elementele de protecție în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori poate o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați cu gunoi caseta de e-mail.

3.Timpul de livrare este dincolo de controlul nostru.Acestea sunt afectate de mulți factori,dar vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Nu vom accepta feedback-ul negativ cauzat de livrare.Rezervoare pentru înțelegere.

Vă rugăm să verificați timpul de livrare și să permită suficient timp pentru livrare.Nici o problemă pentru livrare, vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa sau lăsați feedback-ul rău.Noi credem că putem lucra împreună pentru a face tranzacția mai bun.Multumesc!!!

Garanție

Am verificat calitatea cu atenție înainte de expediere.Va rugam sa ne contactati în termen de 7 zile după primirea produsului, dacă există ceva în neregulă cu produsul.Vă rugăm să nu supună litigiul sau lăsați-ne feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi,multumesc.

Etichete: acvariu cu led-uri rgb, acvariu rgb, acvariu led-uri de stand, led rezervor de apă, acvariu led-uri de răsărit, acvariu cu led-uri subacvatice, lampa pentru acvariu de 90, chihiro rgb, rezervor de pește led-uri impermeabil, lampa aqua

funcția 3 Sârmă Șir De Lumini
Sursa De Alimentare DC 5V
Emițătoare de culoare Alb,RGB,Albastru,Roz
Caracteristică 1 Șir De Led-Uri
Este Estompat Da
Funcția de 14 Led Șiruri De Sârmă De Cupru
funcția 6 Led Lumini Șir Usb
funcția 7 Lumina Led String
Tensiune 5V
Funcția 4 șir de lumini nunta
Caracteristică 14 Șir Led 5M
Funcția 2 RGB LED String
Tipul De Bază Alte
Funcția 12 În Aer Liber Led Lumini Șir
Vacanta Numele De crăciun
Caracteristică 8 control de la distanță șir de lumini
Funcția 11 USB Led string
Funcția de 15 șir de lumini led-uri
Caracteristica 12 10m led string
Certificare ce
Caracteristică 4 glob șir de lumini
Caracteristica 11 USB LED Lumini Șir
Cap De Serie 20-50 cap
Caracteristică 2 Lumina Led string
Funcția de 10 craciun cu led-uri lumini șir
Caracteristică 6 șir de lumini cu led-uri
Muzica NICI unul
Nume De Brand ZHONGJI
Caracteristică 15 Șir Led 2M
Funcția de 13 Șir De Lumină În Aer Liber De Crăciun
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Funcția de 18 led lumini șir
Corpul Material sârmă de cupru
Funcția 1 Rezistent La Apa Șir De Lumini
Caracteristica de 10 Șir Led Lumina Impermeabil
Caracteristică 13 Led Lumini Șir 2M
Caracteristică 18 100 Led-Uri Lumini Șir
Funcția de 20 șir de lumină
Distanță De Iluminat 1-5m
Plug Type NICI unul
Funcția de 17 în aer liber șir de lumini
Funcția de 16 Twinkly Led Lumini Șir
funcția 5 String Copac De Lumină
funcția 8 Sârmă Led Lumini Șir
Caracteristica 16 Șir Led 1M
Funcția de 19 șir de lumini
Caracteristică 9 Foto Șir De Lumină
Caracteristica 7 Sârmă De Cupru Led String
Caracteristică 17 10 Led Lumini Șir
Tip Baterie DC 5V
Este De Becuri Incluse Da
culoare Albastru Verde Roșu Alb
Funcția de 9 Decorative Șir De Lumini
Utilizare Vacanta
Garanție 2 Ani
Caracteristica 5 USB șir de lumini
Lungime 200inch
Caracteristică 3 șir led lumini în aer liber
Ocazie Grădină

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea