2 buc 300DB Super Train Horn Tare de Presiune Klaxon Vorbitori Electric de 12V Melc Corn Corn de Aer Camioane Masini Motociclete Accesorii

50.13lei

77.14lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Conținutul este folosit doar pentru a înțelege produsul de referință descriere, vă rugăm să nu citez direct

2 buc 300DB Super Train Horn Tare de Presiune Klaxon Vorbitori Electric de 12V Melc Corn Corn de Aer Camioane Masini Motociclete Accesorii

【300DB Corn de Tren pentru Camion】Nostru 300DB(2*150DB) Train Horn oferă cel mai puternic sunet pe piață, în timp ce, de asemenea, fiind cel mai compact Corn de Tren oferite.

【Dual tone tare】interne reflux design, până la 300DB intensitate, vă oferă o voce tare pentru a-i avertiza pe alții, și oferă un anumit grad de siguranță de conducere.Nostru 12V corn melc poate ajuta să reduce leziuni inutile.

【Inovatoare de Design】: antena dispune de un extrem de puternic injectat direct mini-compresor pentru a percepe cu adevărat și amplifica sunetul!Toate integrate într-unul mic, dar puternic dispozitiv!

【Largă de Compatibilitate】: Corn de Tren este Potrivit Pentru Aproape Orice Vehicul!În timp ce este upgrade-ul perfect pentru camioane, nostru horn este, de asemenea, compatibil cu Suv-uri, autoturisme, barci si motociclete.

【De Material impermeabil】ABS material polimer, rezistenta la coroziune puternică,produs rezistent la apa,nu Se va obține ruginit și scurtcircuit atunci când plouă.

Descriere produs

1.Design Compact.

2.300 DB Volum Sunet, Cel Mai Puternic De pe Piata!

3.Cu voce tare, Clar și Profund Tren-Ca Sunet.

4.Instalare Simplă.

5.Completați Apa si Rezistenta la intemperii.

Caietul de sarcini:

Tensiune: 12V

Frecventa: low 410HZ mare 510HZ

Hz nivel de zgomot: 300 dB

Putere: aprox. 48 W

PACHETUL INCLUDE:

2 X 300 DB Super Corn de Tren Pentru Camioane

2 x Foaie de Fier

2 x Șurub Pălărie

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite ecrane sau display iluminat, produsele noastre pot avea un pic de diferență de culoare.

2.Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.

Etichete: claxon 12v koe, corn, corn de tren, lenjerie de cânepă, corn de aer, misecu poe, metal corn de tren, corn camion, motocicleta electrica cykl, super soco ts

Type2 Electric Corn De Melc
Numărul De Model Super Train Horn
Type1 Camioane Super Train Horn
Type3 Aer Tare Electric Melc Dublu Corn
Tensiune 12V
Frecvența LOW 410HZ MARE 510HZ
Type4 Masini Corn
Hz nivelul de zgomot 300 dB
Origine NC(de Origine)
Putere Aprox. 48 W
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea