Pentru Xiaomi M365 Pro Armat Din Aluminiu De Înlocuire De Blocare A Balamalei De Reparații De Blocare Scuter Armat Pliere Carlig Plus Ciclism Piese

12.35lei

18.17lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Avertizare: este ilegal să o plimbare cu scutere electrice pe drumurile publice, trotuare sau piste pentru biciclete.Acestea sunt destinate numai pentru utilizarea pe teren privat, cu permisiunea proprietarului.

Caracteristici :

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Pentru Xiaomi M365 Pro Armat Din Aluminiu De Înlocuire De Blocare A Balamalei De Reparații De Blocare

*Deșurubați vechi de blocare, ține șurubul de siguranță, cum aveți de gând să utilizați una pentru piese de schimb.

*Pentru a punch out pin-ul trebuie să vă asigurați că o faci din partea corectă.Asigurați-vă că vă face de la STÂNGA la DREAPTA (atunci când se uită la fața scuter, nu de la volan parte).Pune pe scuter, a pus ceva solid sub mecanismul de pliere.Asigurați-vă că pentru a viziona afară pentru cabluri!Mutați-le departe înainte de fiecare pumn în caz contrar, aveți de gând pentru a le sparge.

*Aplicați un lubrifiant, ulei sau WD40 la pin-ul și lăsați-l pentru un timp.Unii clienți preferă să utilizeze cu aer cald în loc să se încălzească ușor pin-ul.

*Se aplică 4mm instrument de pumn și a lovit-o tare de mai multe ori.Din nou, ai grija pentru cabluri.Acest proces poate fi destul de dificil, eu personal am petrecut 15 minute pentru a lovi cu pumnul în timp ce alții reușesc să o facă în câteva minute.

*Ia un sistem de blocare nou și de a folosi același șurub să-l pun înapoi.

*Rândul său, scooter cu susul în jos ca pin-ul trebuie să fie introdus de la cealaltă parte (de la DREAPTA LA STÂNGA atunci când se uită la fața scuter)

*Asigurați-vă că urmați pin.Pune pin-ul interior și apoi se aplică instrument de pumn din nou.Acesta ar trebui să meargă destul de ușor.Pumn până când aliniate de ambele părți.

*Reajustarea blocare a axului/bolt a vă asigura că noile blocare falduri în bine.Nu strângeți prea tare, dar nu face prea largi, fie (doar suficient de rezistenta în ea și nu există nici un joc in tija/balama).

*Vă rugăm să rețineți: în loc de stantare tot cuiul unii membri ai comunității preferă să taie doar pin metalic din ambele părți de blocare și apoi punch out restul de biți.Ai putea încerca, de asemenea, cu ajutorul vice și un șurub, dacă a pocnit pin-ul nu funcționează pentru tine.

Caietul de sarcini:

*Material:Metal

*Optional Culoare:Negru,Rosu,Argintiu (Ca Imagini Arată)

Conținutul Pachetului:

1*Pliere catarama

Notă :

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: piese citycoco, dispozitivul de blocare cârlig covor kituri, oficial xiaomi, pas pas, electr scuter, m365 pro xiaomi, xioami m365 piese, m365 xiaomi, chonecast, berger

Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pliere Catarama
Tensiune None

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea