Demon Slayer Nezuko 2 Bucata Set pentru Femei pantaloni Scurți Costum Barbati Tricou Costum de Moda de Vara Tricou și pantaloni Scurți Trend Haine Casual

35.64lei

66.03lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la Magazinul Nostru

Notă

1. Vă rugăm să lăsați un mesaj cu greutatea (KG/LB) și înălțimea (CM/IN).Ne va ajuta să vă pentru a confirma dimensiunea.Vă mulțumesc!

2. Elementul este dimensiunea Asia , nu NE/Euro dimensiune.Comanda size (dimensiunea Asia), de obicei este de 1 ~ 2 dimensiuni mai mici decât în Europa / SUA dimensiunea, vă sugerăm să alegeți 1-2 dimensiuni mai mari decât de obicei.

3. Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. ( 1 inch=2,54 cm ) 4.Dimensiunea tabelul prezentat după cum urmează este numai pentru referință , puteți alege dimensiunea care aveți nevoie, bazat pe ea.

♥ Pentru că de iluminat și de afișare, va exista o mică diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Dimensiunea Diagramă

Afișare Produs

Fabrica

F eedback

1. Am f sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, iar la fiecare 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe site-Uri, VK, sau Facebook, va vom oferi un Cadou sau Cupoane pentru următoarea comandă.

3. Dacă nu vă plac produsele noastre, pl ea s e să ne contactați înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problema.

Etichete: cosplay demon slayer, capac demon, demon slayer kimono, demon slayer pisica haine, demon slayer nezuko, Demon Slayer, produs trend, cosplay tanjiro, demon slayer cosplays mitsuri, drăguț nezuko hoodie

Caracteristică 3D de imprimare tricou subțire potrivi
Tip De Sursă joc
Numele Departamentului Adult
Tema pentru Fanii filmelor
Sezon Vara/Primavara
Caractere Demon Slayer
Varsta 18-45 de ani
Material Poliester
Componente Pantaloni
Gen Unisex
Tip De Element Seturi
Nume De Brand YINUODAIL
Maneca maneci scurte
Suport Picătură de transport maritim
Stil Cosplay Costum
Cadouri Pentru Prietena / Prietenul
Modul De Transport Dropship / Retail /En-Gros
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea