2000 RPM Mini Electric Roată de Olărit Mașină de 5V USB 4.5 cm Ceramica Roți de Lut Aruncat de Luare a Mașinii Ceramice Clay Kit

104.31lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】platan este fabricat de înaltă calitate din aliaj de Aluminiu material s-au alăturat cu un heavy-duty rulment, care permite de sus să se rotească ușor, durabil, ușor de purtat, o mai bună stabilitate.Garantez că o placuta de ceramica experiență.

【ZERO-BAZĂ, UȘOR-SA-UTILIZARE】Nu este nevoie nici de ceramică de calificare, copiii pot face produse de artizanat cu părinții lor, creșterea capacității practice pentru copii, atingeți distractiv de funcționare și crește în continuare relația dintre părinți și copii.

【PORTABIL】Mici dimensiuni, structură Compactă, Mini ceramice roată de mașină poate fi mutat cu ușurință de o singură mână și ușor pentru a stoca.Interfata USB, poate fi încărcat cu mobilă de alimentare.

【AVANTAJE】Electric Roată de Olărit DIY Masina are viteza reglabila, cu zgomot redus, în condiții de siguranță, funcționare fiabilă și de economisire a energiei.

【APLICAREA pe scară LARGĂ】: Aceasta Ceramica Roata de Masina este potrivit pentru școala de ceramică de predare, ceramică bar, magazin de BRICOLAJ, sau utilizarea acasă, pentru a satisface majoritatea profesionist,amator ceramice entuziaști.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj de Aluminiu + ABS

Tensiune: 12V

Viteza de Control Mode: Buton pentru viteza infinit variabila

Viteza de rotatie: 0-2000 RPM/min (Fără sarcină)

Corpul mașinii Dimensiune: 16*11*9cm/6.3*4.3*3.5 inch

Pachetul inclus:

1 x Ceramica Mașină

1 x Cablu USB

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: vase de lut, roată, cercul de ceramică, ebike kit rezistent la apa, lut polym a, microshft, flori farfurie, potteri roata, cum olari roata, sculpy lut polimeric, capac ceramica

Material Aliaj de aluminiu + ABS
Setați Tipul Da
Numărul De Model Alte
Tip de en-Gros No
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea