52.8 inch Auto Joja de Ulei Motor ulei Transmisie Jojei de Ulei Instrumente de Măsură pentru Chrysler Dodge Jeep 917-327

34.98lei

43.73lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Aceasta este Dealer instrument pentru Chrysler-Jeep, Dodge vehicule care inițial a venit fără o joja de ulei.Nu stai în mașină, folosit doar pentru verificare nivel și apoi eliminate.Special conceput pentru a verifica automat nivelul lichidului de transmisie.Joja este considerat un instrument de servicii care utilizează numai atunci când schimbarea lichidului de transmisie și / sau filtru.

Caracteristici: Potrivit pentru cele mai multe masini, cum ar fi pentru Chrysler, Dodge, Jeep , etc. Cu această înlocuire joja, puteți verifica cu ușurință nivelul și calitatea uleiului fără costisitoare vizite atelier.Compact, ușor și portabil.Judecată corectă de ulei capacitate scară.Fabricat din oțel de înaltă calitate, caracteristici stabile și de înaltă fiabilitate.Instrument profesional pentru comerciale sau utilizare ocazională.

Caietul de sarcini:

Material: Oțel

Culoare: Rosu

Numarul Parte: 917-327

Lungime: 134cm/52.8 în

Grosime: 2.4 mm/0.09 în

Greutate pachet: aprox.50g

Montarea: pentru Chrysler Dodge Jeep

Cum să Utilizați:

Ca cu Dealer-ul original Instrument.

Se introduce în tub joja până la instrument la fund, acest instrument va fi mai mare decât tubul în sine.

Scoateți și verificați nivelul lichidului de

NU lăsați instrument în interiorul

* Dip stick tub când ați terminat cu verificare a nivelului.

Lista De Pachete:

1 * Nivel Joja Instrument

Notă:

1. Pentru unele vehicule, acest Instrument poate fi mai mare decât Joja Tub, dacă este așa, introduceți-l până la fund, și verificați nivelul lichidului.

2. Lista de compatibilitate este doar pentru referință.Este recomandabil să verificați existente parte Numărul înainte de plasarea unei comenzi.

Lista de ambalare

1

Etichete: 200cc motocicleta, mercedes joja de ulei, jeep wrangler, bl senzor tactil, tag jeep cherokee xj, 4g64, chrysler autocolant, jeep liberty kj, masina jeep de bloc, joja de mercedes

Producător parte Numărul
Extern De Certificare De Testare CCC
An Noi
Lățime Produs 2cm
Înălțime Element 2cm
Tip De Element Bloc Motor
Element De Lungime 50cm
Articol Greutate 50g
Lungime
Culoare
Tip De Material OȚEL
Grosime

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea