Rocketek Tip C USB 3.0 SD Cititor de Carduri de Memorie XQD de Transfer Pentru Sony M/Seria G Pentru Mac OS Windows Calculator

12.35lei

17.63lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rocketek Tip C USB 3.0 SD Cititor de Carduri de Memorie XQD de Transfer pentru Sony M/Seria G pentru Mac OS Windows Calculator

Descriere

【Cititor de Carduri XQD】 Dual slot SD/XQD reader este proiectat pentru fotografi, care este ușor pentru a descărca imagini și clipuri video de la dvs. cititor de carduri XQD la laptop-uri sau computere prin intermediul USB-C interfață, vă oferim versatil soluție de transfer între multi-format carduri de memorie și PC-ul sau tableta.

【De mare Viteză de Transmisie】 Rocketek cititor de carduri XQD cu super viteza USB 3.0, tehnologia, viteza maxima de transfer de până la 5Gbps pentru XQD card și card SD.Mai repede, accelera eficiența de lucru.Ideal pentru transferul de imagini de înaltă rezoluție și înregistrări video.

【Compatibilitate largă】Pentru echipamente profesionale, cum ar fi Nikon D4/D5/D500 și alte camere video cu carduri XQD.Compatibil cu Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10(32/64-biți), Mac OS X și de mai sus, fără șofer.Notă: nu suport XQD N, S, H series.

【Design portabil Ușor de Utilizat】 Nici un driver de instalare este necesar, doar conectați pentru a utiliza, prin LED-ul indicator de acest cititor de carduri XQD, puteți monitoriza cu ușurință starea conexiunii.Portabil & design Compact plug and play.Acesta este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu coajă, durabil și rezistent la zgârieturi.

Este confort și convenabil pentru interior sau usi de utilizare.

Rocketek 2 in 1 Super Viteza USB C XQD&SD card reader-----grad Profesional-card reader pentru fotografi.Baza pe portabilitate ușoară de proiectare, alegere excelentă pentru a transfera fișiere între dispozitiv și de pe cartela de memorie.PENTRU XQD și SD simultan, suport de slot la slot de citire/scriere.Accesoriu mare pentru proprietarul Nikon d850 d4, d5.

Super Viteza de Transfer de Date

Suport super-rapide de transfer de date de până la 5Gbps prin USB-C interfață -10X mai rapid decât USB 2.0, transfer de filme HD sau fișiere în doar câteva secunde.

Super viteza USB 3.0, tehnologia, viteza maxima de transfer de până la 500MB/s pentru card XQD, 104MB/s pentru cititor de carduri SD.

XQD&cititor de Carduri SD

Conceput pentru carduri XQD 2.0, suport Perfect Sony seria G, Sony seria M, Lexar USB Marca cardul SD de Serie (cum ar fi SDHC, SDXC ect.)

Design Portabil

Carcasa din aluminiu ofera acest 2 in 1 Card Reader suplimentar fiabilitate împotriva întreruperi.Este confort și convenabil pentru a conecta laptopul cu dvs. preferate XQD sau SD card în orice moment, perfect pentru vacanță și călătorii de afaceri.Indicatori cu LED-uri indica starea de lucru oricând.

XQD Compatibilitate Universală

Plug și să se joace pe calculator sau laptop echipat Standard cu port USB C cu cele mai moderne sisteme de operare, inclusiv Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux, sistemul de OPERARE Chrome.Nici un driver necesare și Nu vă faceți griji nevoie!

Compact și lumină greutate Ultra

Dimensiune produs: 2.35 x 1.77 x 0,55 inchi

Lungime cablu:4.52 inch

Greutate: 1.4 uncii

Portabil și compact, potrivit pentru orice ocazie, de a accelera fluxul de lucru oriunde, oricand.

Vă Rugăm Să Rețineți

Asigurați-vă că dvs. de card xqd este unul dintre următoarele modele SONY din Seria G de la SONY Seria M Lexar 2933X Lexar 1400x 4 capacități: 32GB, 64GB, 120GB și 240 GB Viteze de până la 440MB/s transfer și 400MB/s la scriere. (în funcție de card)

Pachetul:

1 x cititor de Carduri

Etichete: micro cititor de card, card tf, cititor de carduri xqd, asic miner usb, rocketek usb, baseus sdcard cititor, mult cititor de card de memorie, 128gb micro sd, xqd, hoț usb

Origine NC(de Origine)
Interfață USB
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip Card SD
Instalare Extern
Sloturi Pentru Carduri Single
Certificare NICI unul
Numărul De Model EL4892-01B
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea