Ebit E9i 13.5 t Date Circuite de Control Board Placa de baza Pentru a Înlocui Rea Ebit E9i Parte

4 125.17lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transport listă:

1. Ebit E9iControl Bord----------------1 PC

Notă: Deoarece greutatea produsului este mai mică de 2 KG, implicit transport gratuit este China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket.

(Pachetul de livrare este de 45-65 zile, vă rugăm să fie pacient, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!)

Produsul Afișează:

notă:

Prețul de mașini miniere de multe ori variază în funcție de variabile, cum ar fi cursul de schimb, phantom moneda prețurilor, și de rețea de dificultate.Nu se accepta cereri de rambursare sau de returnare.

După-vânzare de servicii:

1. Datorită speciale marfa, nici o restituire sau de returnare sunt acceptate la livrare

2. Din cauza fluctuațiilor de piață, prețurile produselor pot fi ajustate în orice moment după cumpărare.Nu ne asumăm obligația de notificare prealabilă și de compensare a prețurilor.

3. Folosit aparatul va garantam putere și parametrii de putere, dar aspectul nu este garantat.Vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

service în garanție:

1. 90 de zile de la data expedierii

2. Dacă este o garanție politică, un defect miner poate repara gratuit; după perioada de garanție, aparatul trebuie să plătească pentru reparații în funcție de situația reală.

3. Următoarele evenimente vor anula garanția: primul Client elimină/inlocuieste orice componentă de sine; daune cauzate de fulgere sau de tensiune supratensiuni; ars piese de pe un vagabond bord sau cip; minerilor/circuite/componente se infiltreze din cauza condiții de umezeală Sau de coroziune și deteriorare.

4. Plătească taxele de transport maritim, atunci când de transport maritim piese de schimb în perioada de garanție

5. Dacă aveți orice întrebări la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu servicii pentru clienți.

livrare : 1. Transport gratuit default China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket 2. Despre declarația de valoare: 1KG--2KG -------15USD 2KG--8 KG-----------35USD 8 KG ---20KG-------------50USD 3.Cerințe speciale, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Etichete: btc miner, ebit miner, pe valiza roata, ebit e10, ebit, antmin s9, moneda timer, 6 acceptoare de monede, consiliul valiza, bitcoin miner ebit e9 9

Numărul De Model Ebit E9i Placa De Control
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Tip Comutator Ethernet
Certificare CE
Nume De Brand xinhou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea