2020 TKDMR NOUL LED Tester 0-300V Ieșire TV LED Backlight Tester Multifuncțional Benzi cu LED-uri Margele Instrument de Testare Instrumente de Măsurare

69.25lei

161.04lei

-56 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

TKDMR Lampa LED Șirag de mărgele și lumina de Fundal Tester nu este Nevoie Demontați Ecranul LCD Toate Benzi cu LED-uri Lumini de Reparații de Ieșire de Test 0-300V

Trimite-20buc margele lampa aleatoriu.

Suntem singurul producător.Vă rugăm să identificați brand-ul nostru.Dacă ați găsit ceva în neregulă, sau altcineva foloseste brand-ul nostru.vă rugăm să ne contactați!!vă mulțumesc!

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: TENSIUNE DE INTRARE TENSIUNE:85-265V INTERNAȚIONAL GENERAL

ASTFEL ÎNCÂT ACESTA POATE FI, DE ASEMENEA, 110V-220V!!

1.Privire de ansamblu

TD2B, TV LED Backlight tester este o sursă de lumină sursă de alimentare care constau în izolarea de alimentare de comutare , constantele-circuit de curent , circuitul de comandă a curentului și LED digital de tensiune sistem de afișare .

2.Caracteristici

1) Tensiune de Ieșire: 0-300V DC ( TD2B )

2) Curent de Ieșire: 0.15 d (începând curren)0-30mA ( TD2B )

3) Intrare Tensiune: 85V-245V AC 50/60HZ

4) Putere de Intrare: <20VA

5) Temperatura: 20-40℃

3. Instrucțiuni

1) Conectați sursa de alimentare,Tensiune arată în jurul 156V(TD2B)și în creștere de la circa 300V(TD2B) după câteva secunde.

2) atunci Când testarea,utilizarea de roșu și negru stilou pentru a atinge anod și catod de CONDUS reptului respectiv.Lumina se va schimba în mod automat de la ușoară luminozitate înaltă luminozitate treptat(3-5s) și apoi să se stabilizeze.Tensiunea de afișare este tensiunea de operare de lumina de la acel moment

4.Metoda de testare fără a demonta ecran

Pentru iluminare ecran trebuie să îndeplinească cel puțin trei condiții:A. lumina de fundal este pe,B. alimentarea cu energie a ecranului,C. semnal de aprovizionare a ecranului.În caz contrar,nu putem vedea lumina de la ecran sau este foarte întuneric.

(1) Deconectați cablul de interfață prize de curent constant placă și bară de lumină.

(2) se Introduce Roșu și Negru pixuri de tester în anod și catod de interfață de lumină LED bar.

(3) Porniți TELEVIZORUL putere de alimentare și de la TV normal(cu excepția curent constant farfurie),în acest moment,dacă lumina bar,tv LCD,placa de bază și placa de bază toate lucrările în mod normal,normal imaginile pot fi văzute de pe ecran.Luminozitatea poate fi mai mică decât cea normală luminozitatea originală TELEVIZOR.Curentul de ieșire de la tester trebuie să se adapteze la LED backlight baruri de toate dimensiunile de televizoare,astfel luminozitatea este relativ mai mică în comparație cu unu-la-unu de curent constant placa de original TELEVIZOR,care este un fenomen normal.

5. Sfaturi De Testare

1) Pentru TV are mai multe grupuri de fundal,compara tensiunile din fiecare grup,dacă diferența de tensiune mai mult de 3V sau de 3%,asta înseamnă lumina bar are unele probleme.

2) Pentru TV-ul are doar un singur grupuri de iluminare din spate,acesta poate fi, de asemenea, în comparație cu lumina buna bar din același model,judecând dacă bara de lumină este bun sau nu prin compararea tensiune.

3) Testarea constantă valoarea tensiunii de stabilivolt tub:conectați pix roșu cu catodul diodei și stilou negru cu anod,valoarea tensiunii afișate în partea de voltmetru este constantă valoarea tensiunii de stabilivolt tub.(tensiunea de eroare este normal în termen de 5%)de a Controla timpul de testare în termen de 3 pentru a evita severe de încălzire a stabilivolt tub de mai sus 20v.

4) tensiunea de afișare ar trebui să fie în jurul valorii de 300V(TD2B)în circuit deschis,în cazul în care tensiunea de afișare nu se modifica atunci când testarea,înseamnă că LED-am testat este în circuit deschis sau sonde în contact săraci.

5) atunci Când testarea,tensiunea afișată =00.0, indicând faptul că testate bară de lumină sau lampa șirag de mărgele de scurt-circuite,de asemenea, va afișa 00.0 V atunci când atingeți de două sonde fiecare alte.

6), atunci Când testarea singur LED margele,afișare tensiune mai mică decât 2V si margele de LED-uri nu funcționează,electric scurgeri de margele de LED-uri pot exista.

7) atunci Când se testează două subiecte, fără conexiuni electrice,dacă tensiunea afișată este mai mică decât tensiunea de circuit deschis,se indică faptul că nu există scurgere de curent între doi subiecți testați.

GARANȚIE

1. Acest produs este garantat de până la un an de la cumpărare,cablu de alimentare si sonda poate fi înlocuit Într-o lună.

2. Dacă există unele probleme de performanță,pur și simplu a reveni la starea inițială în termen de 30 de zile de la primirea acestuia.În perioada de garanție,vom repara și de a livra un tester bun.

3.Perioada de garanție va fi prelungită pentru trei luni după ce ne-reparații de produse proaste.

4. Poștale taxa plătită de către cumpărător.

5. Vă rugăm să rețineți că politica de garanție nu se aplică.

1) Produse s-a făcut de om daune sau daune accidentale, cum ar fi excesiv de tensiune aplicate la intrare,temperatură ridicată,daune de apă picătură și rupe,deteriorări mecanice și coroziune.

2) Distruge eticheta produselor.

3) perioada De garanție sau de întreținere a expirat perioada.

Dacă aveți nevoie pentru a personaliza produsul, de asemenea, putem satisface cerințele dumneavoastră.

Clientul a făcut 12V DC input, și are, de asemenea, 50VDC de ieșire.

Vă rugăm să ne contactați .Putem ODM/OEM, dacă aveți nevoie.

PACHETUL INCLUDE:

1 x Tester

1x 20A Tester sonda

Etichete: vacanta de striptease, curent tester, universal tv led backlight tester, test led, esp32 m5stack, rețea electrică tester, lcd ecran cu led-uri tester, tester tv, benzi cu led-uri tv, smart tv

Plug Type UE Plug
Origine NC(de Origine)
Clasa De Precizie 0.1
Nume De Brand TKDMR
culoare Alb
Pachet Da
Gama De Măsurare 0-300V
Temperatura De Operare -20-50
Numărul De Model TD-2B
Certificare CE
Tip Industriale, Accesorii Pentru Calculator

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea