HAZ PVC Dreptunghi Impermeabil din PVC de Masă Fețe de Masă de Cafea Mat Protector Birou Pad Masă de Acoperire pentru Bucatarie

37.12lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs

TULBURE PVC față de Masă din plastic verde de vinil PVC cu hot-presat într-o rola.Durabil, Fără distorsiuni, fără păr de piese, nu rigid, elasticitate mare.Material: PVC Grosime: 1 mm Pachetul include: 1 x TULBURE PVC capac de Masă Caracteristici: rezistent la apa / Oilproof/ Non-alunecare/ Praf-dovada.Proteja desktop, Frumoase, rezistente la Căldură.Potrivit pentru: fețe de masă și mese.Proteja de masă sau față de masă împotriva zgârieturi, scuffs, pete, scurgeri, păstrând birou ordonat, curat si organizat.Notă: 1. Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați. 2. Există un film protector pe suprafața feței de masă.Vă rugăm să scoateți-l înainte de a utiliza masă.

Picture Show

Plată 1. Dacă aveți nevoie pentru a schimba prețul de comanda, va rugam sa ne contactati inainte de plata 2. Cumpărătorii plătit taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. 3. Acceptam plata moduri: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, Bani Web și transfer bancar.

Returnare Și Rambursare 1. Toate produsele noastre sunt realizate de mari producatori, Echipa de profesionisti QC testa produsul. 2. Dacă produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit, vom retrimite sau returna banii. (Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și să ia o fotografie 3. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costul de transport maritim.

Timpul de livrare 1. 15-25business zile (Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Malaezia) 2. 15-40 de zile lucrătoare (la Vest de Euro, la Est de Euro, Oceania, orientul Mijlociu, America de Nord) 3. 35-50 de zile lucrătoare (America de Sud, Africa, Africa de Sud) 4. 35-60 zile lucrătoare (Rusia)

Feedback-ul 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Sincer vă invităm să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, vă rugăm să ne contactați, mai degrabă decât să lăsați feedback-ul negativ sau deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Etichete: fata de masa din pvc, acoperi tabl, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, benzi desenate mouse pad, coperta pvc masă, pvc coted pvc, rochie din pvc, față de masă tabl, kawaii mat

Material PVC
Dimensiune 60x60cm, 60x120cm, 70x70cm, 70x120cm, etc.
Caracteristică De învățare masa
Model Tip Florale
Utilizarea hotel
model TIPĂRITE
Alte Nume PVC Tabelul film, Moale de sticlă
Technics Nețesute
Nume De Brand coral
Stil Jacquard
Numărul De Model TULBURE-Flori, fata de masa din pvc
Grosime 1mm
Forma Dreptunghi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea