Copiii Ciclu De Căști De Protecție Reglabil În Condiții De Siguranță Casca Pentru Bicicleta, Patinaj

67.35lei

99.06lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Siguranță și Protecție: Ușor Multi-Densitate spuma EPS liner funcționează pentru a absorbi șocul de a minimiza impactul dauneaza la copil de cap în caz de accident, Îngroșat moale Căldură Sigilate cu Garnituri și bărbie pad proteja copiii de la cap la abraziuni eficient, spate Prelungit în formă oferă protecție completă acoperire la partea din spate a capului, dacă se rostogoli pe pământ din biciclete, trotinete, skateboard, role.

2、Ventilație și Ușor: 16 guri de aer pe acest copii casca de bicicleta este ideal constructure pentru ventilație optimă pentru copii, sporturi pe roti, băieții/fetele se simt rece în activitățile lor în aer liber.În același timp, sperăm că copiii dumneavoastră bucurați-vă de ore fericite în sport, fără simțul greutății cu aceasta casca, Acest 240g copii casca (vizor) este observat abia pe cap este una dintre alegeri bune pentru copii/nepotul/nepotul/nepoata/prietenul copiilor.

3、Detașabil și eliberare Rapidă: Detasabila parasolar, eliberare Rapidă pinchguard catarama, cu o Singură Mână dial fit sistem, Aceste bonusuri garantare copilul ușor de a utiliza casca asta după 1-2 încercați și familiarizat cu modul corect de a purta pentru a păstra el/ea în condiții de siguranță.

4、Grupe de vârstă a Copilului: Dial-Fit sistem de reținere este reglabil pentru a se potrivi capul copilului circumferința 19.68"-22.44"(50-57cm) - băieți sau fete cu vârste cuprinse între 5-8/8-14 ani sunt recomandate.Pentru a asigura cea mai bună formă de cască pentru copii, vă rugăm să măsoare copii'head circumferinta înainte de cumpărare.

5、Cadou Perfect pentru Copii: Dacă donațiile de la tată la fiu, de la bunici la nepoți sau mătușa sa nepoata, copii casca de bicicleta face un mare cadou pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani!Potrivit pentru patinaj pe role /skateboard /echitatie biciclete/ echitatie un scuter și alte sporturi extreme.

Caracteristici:

În condiții de siguranță și de încredere: a Făcut de înaltă calitate ABS shell, de înaltă densitate EPS spumă de coajă interior, Casca te protejeaza de potențial dăunătoare impact în timp ce angajarea în sport.

Confortabil și răcoros: 16 largă elegant guri de aerisire pe fiecare Casca oferi chiar și fluxul de aer pentru a menține rece și confortabil în timpul sport activ .

Reglabil de montare: casca vine cu o curea ajustabilă și reglabil dial sistem, astfel încât utilizatorii pot ajusta casca pentru a face mai confortabil .

Potrivit pentru multe sporturi: Căști de protecție pentru copii pentru copii mici sunt potrivite pentru patinaj pe role /skateboard /echitatie biciclete/ echitatie un scuter și alte sporturi extreme.

Cadoul Perfect pentru copii: Dacă donațiile de la tată la fiu, de la bunici la nepoți sau mătușa sa nepoata, copii casca de bicicleta face un mare cadou pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani!

Caietul de sarcini:

Casca material: ABS shell + EPS spumă

Culoare: roz/violet /ice blue/gri/portocaliu/albastru/lumină albastru/negru/verde

Pachetul inclus: o casca

Dimensiune: 19.68"-22.44"(50-57cm)

Potrivit varsta: 5-14 ani

Lista De Ambalare:

1*Copil Casca

Etichete: fața plină casca, produsului casca, ham pentru copii biciclete, biciclete casca, bicicleta mtb casca, casca de biciclete rutier, conducerea mtb casca, casca de schi, casca skate, casca pentru motocicle

Numărul De Model /
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Grupa De Vârstă copii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea