6pcs/Set Câine de Companie de Păr Instrumente de Tăiere Kit Pisica animale de Companie de Păr Îngrijire Trimmer Foarfece Drepte Curbate Foarfece Pieptene Geanta din Piele

87.33lei

97.04lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Animale De Companie Câine Îngrijirea Foarfece Kit Animale De Companie Manipularea Psihologică De Tuns Drept Curbat Foarfece Pieptene Geanta Din Piele Grooming Kit Foarfece

Puncte:

1, Pet Grooming Foarfece: conține foarfece drepte, curbate foarfece, curbate în jos Foarfece dentare, foarfece, piepteni și sac de piele.Aceste foarfece sunt utilizate pentru crearea de animale de companie subțierea, scurte, drepte și curbe de păr.Poate satisface toate nevoile.

2, oțel Inoxidabil, material: câinele Nostru intretinere Trimmer instrumente pot alinia corect, curat și precis tăiați gros de păr.Poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

3、design Ergonomic: pet foarfece simt confortabil în mâinile, nu vor durea degetele, deși utilizat pentru o perioadă lungă de timp, și este ușor de utilizat și de control.

4、domeniul de Aplicare: câine grooming instrumente poate fi folosit pentru orice parte, foarte potrivit pentru a tăia firele de păr din urechi, labe, gulere, părți și pieptene, astfel încât animalele de companie pot relaxa.

5、Ușor pentru a stoca: câine grooming Foarfece Setul este ambalat in sac de piele, ușor pentru a aranja și de transport.

Caracteristici:

1. Animale de companie Îngrijire Foarfece: conține foarfece drepte, curbate foarfece, curbate în jos Foarfece dentare, foarfece, piepteni și sac de piele.Aceste foarfece sunt utilizate pentru crearea de animale de companie subțierea, scurte, drepte și curbe de păr.Poate satisface toate nevoile.

2. Din oțel inoxidabil material: câinele Nostru intretinere Trimmer instrumente pot alinia corect, curat și precis tăiați gros de păr.Poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

3. Design Ergonomic: pet foarfece simt confortabil în mâinile, nu vor durea degetele, deși utilizat pentru o perioadă lungă de timp, și este ușor de utilizat și de control.

4. Domeniul de aplicare: câine grooming instrumente poate fi folosit pentru orice parte, foarte potrivit pentru a tăia firele de păr din urechi, labe, gulere, părți și pieptene, astfel încât animalele de companie pot relaxa.

5. Ușor pentru a stoca: câine grooming Foarfece Setul este ambalat in sac de piele, ușor pentru a aranja și de transport.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: aproximativ 17cm / 6.6 în

Potrivit pentru: pisici, câini, iepuri și alte animale de companie

Lista De Ambalare:

Dentare Foarfece * 1

Drept Foarfece * 1

Încolăcită Foarfece * 1

Ondulată de-jos Foarfece * 1

Pieptene * 1

Geanta Din Piele * 1

Etichete: foarfeca de croitorie, piele foarfeca husă, unghii sissors, foarfeca, animale de companie mirele set, câinele mirele kit, 5 par sissors, forbici animale de companie îngrijire, roz samsung, subțire sissor animale de companie

Material Alte
Dinte Plat Taie Animale De Companie De Păr Tăiat Colorat, Foarfece De Tuns
Intretinere Clipper Kit Profesional De Animale De Companie Pisică Câine Tuns
Pentru Animale De Companie Caini Pisici De Sus În Jos Curbat Foarfece Ascuțit Animale Pisica Tăierea Părului
Numărul De Model câine de companie îngrijire
Feature3 păr de câine foarfece
Facilitate4 câinele foarfecele de tuns
Frizer Instrumente De Tăiere Kit Din Oțel Inoxidabil De Câini De Companie Gromming Foarfece
Picătură de transport maritim Suport
Tip Câini
Feature2 Câinele Foarfece
Acceptă Animale De Instrumente De Frumusete Set Kit Caini Grooming Parul De Tăiere Foarfece Set
Tip De Element Foarfece
Feature1 6pcs animale de Companie manipularea psihologică Foarfece

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea