Expresie amuzant Puzzle Colorat pentru Copii de Gândire de Formare Intelectuală Card Bloc Jucării Părinte-Copil Tabla de Joc

68.34lei

92.37lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY Caracteristici:

1 .Idee de cadou: Un joc interesant și atacabil jucărie pentru copii, cadou minunat pentru copii de Crăciun, ziua de nastere, etc.

2 .Capacitatea de Cultivare: marea provocare a vederii și de gândire, pentru a îmbunătăți mâinile copiilor-asupra capacității, coordonarea mana-ochi, gândirea logică, activă funcția creierului.

3 .Diverse Funcții: Acesta poate ajuta la îmbunătățirea copil capacitatea de lucru, eliberați presiunea de lucru de adulți, și pentru a preveni un declin în memoria cetățenilor vârstnici.

4 .În condiții de siguranță Material: Făcute de selectat din lemn masiv, inodor și margini netede.Nu este ușor de a decolora, de asemenea,.

5 .Colorat: Interesantă, exprimare model și pline de culoare, formă geometrică, ușor pentru a atrage atenția copiilor.

Cum Pentru A Juca:

1. Amesteca toate cărțile și alege o carte la un moment dat.

2. Fiecare jucător își alege o culoare de blocuri (4 culori total), blocuri contine 2 cuburi și 1 cuboid.

3. Pick up 1 carte pentru a începe, jucătorii ar trebui să pună cuburi împreună și de a face lor de expresia feței este exact ca la carte cu fata, cel mai rapid jucător de a câștiga

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Formarea Gândirii Set Cuburi

Culoare: ca imagine arată

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Principalul Material: Lemn

Conținutul Pachetului:

1 set x Formarea Gândirii Copiilor Față de Schimbare Cuburi (12buc din lemn de imprimare cuburi, 50pcs carduri de provocare)

Etichete: tabla de joc de familie, copilul logica, scoala de tablă, consiliul de școală, hackrf, placa de montare, consiliul de zmeura, Dezvolta, whiteboard, consiliul de caz

Nume De Brand SRWRGTE
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea