Grafic Lung Tricouri Femei Kawaii Drăguț Estetice Stil Grunge Largi Largi Bază De Bumbac Mare Tunica Topuri Plus Dimensiune Supradimensionate

40.76lei

57.40lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lungi Tricou Femei Rochie De Vara Grafic Egirl Estetice Grunge, De Epocă Coreean Kpop Largi Largi Tunica Topuri Plus Dimensiune Supradimensionate

Size recomandate:

Olivia model este de 5'64"/171 cm și 120.65 lbs/55 kg, port M dimensiunea este de a se potrivi.Stilul umflat, Moale 100% bumbac, se potrivesc și costum pentru casual și acasă.

Vitrina Model și Produs

100% Bumbac, este foarte moale de bumbac, iar materialul nu este subtire, nu prin.Tesatura de bumbac face să te simți rece în timpul verii, Te va iubi acest haine.Foarte moale, frumos atingere, respirabil.De înaltă calitate de făcut, Asigurați-vă că puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Vitrina Model și Produs

Instrucțiuni De Spălare

Se spală la mașină, în apă rece, atârna uscată.

Calitate Garantata:

Va garantam ca toate articol trimite la tine va fi la fel ca imaginile prezentate pe discription pagina, dar poate avea un ușor diferențele de culoare din cauza diferitelor foto unghiul de fotografiere și ecran cromatism.Dacă nu poți accepta ușor diferențele de culoare,vă rugăm să nu plasați comanda.

Transport:

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Te rog, spune-ne adresa ta de curent dupa plata,în caz contrar,ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa. 3. În mod normal, este nevoie de aproximativ 15-35 zile lucrătoare de sosire prin China post Air Mail, și durează aproximativ 8-15 zile lucrătoare. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Feedback-Ul Și Rating:

1. vom reuși în funcție de satisfacție.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2. Dacă sunteți mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv(Cinci Stele). 3. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și va încerca mereu să te ajute.Vă rugăm să econtact ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.

Etichete: tufayl tricou, goth mall, pânză goth, grung tricou, dimensiuni mari, tunica, goth sus, batic cămașă femei, tricou disney, goth, camasa tunica

Material Bumbac
Maneca Stil Regulat
Stil Casual
Tesatura Tip Postav
bumbac tricou grafic tees
Decor NICI unul
graphic tee graphic tee shirt
Topuri De Tip Tees
stil grunge tricou tricou alb
plus dimensiune femei pierde t shirt
Mare t shirt Lungi tricou
Nume De Brand Germina
Numărul De Model t20
Lungime maneca(cm) Jumătate
Îmbrăcăminte Lungime mult
supradimensionate graphic tee supradimensionate pentru femei
kpop largi, tricou
topuri bază de bumbac tricou
Gen FEMEI
Femei T-shirt Grafic t shirt
grafic teuri pentru femei smiley grafic t shirt
Guler O-Gât
Tip De Element topuri
Varsta Vârstele 16-28 De Ani
Model Tip Print
Sezon Vara
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea