Acrilice Caligrafie Numerele De Masă Cu Lemn Titularul Eveniment Nunta Duș Semn De Număr,Personalizate De Nunta Moderne Număr De Masă

27.09lei

45.13lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ NOTĂ NOTĂ!!!!!!!

* Produs Suprafață o peliculă transparentă de Protecție , vă Rugăm să scoateți-l atunci când primiți mărfurilor.

Produs Caracteristici:

1. Manual element. 2. Făcute la comandă. 3. Aceste semne sunt realizate cu înaltă calitate acril, 4. Suport, suportul este inclus, oferta de set. 5. Clar acrilic semn este elegant și frumos, este completarea perfectă pentru nunta și partidul decor sau ca un cadou pentru cineva! 6. Clar acrilic nunta invitatiile semn este un mod elegant de a arăta oaspetii la locurile lor. 7. Acest acril nunta semn este un mare plus la recepție decor.

Dimensiuni:

dimensiune: 5"x5.5" -12.5*14cm

Informații pentru Personalizat:

Numărul pe care doriți.

Să Acorde O Atenție:

1. Vă rugăm să lăsați informații personalizate, atunci când plasați comanda.în caz contrar, comanda va fi amânată. 2. Trimite-mi un mesaj dacă aveți orice întrebări cu privire la o listă sau dacă doriți un obicei semn! 3.Când ați primit-o.există proteja film pe spate, doar scoateți-l.

♥ Să Stimate Client ♥

1. Multumesc mult pentru sprijin.noi ne vom ocupa de comanda ta. 2.Dacă există orice problemă cu comanda dumneavoastră, nu a primit, rupt, element greșit ect, doar sa ne contactati.vom rezolva-mail pentru tine. 3. Te rog nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, în mod direct, vânzătorul va rezolva orice problema pentru tine.vă rugăm să contactați în primul rând, acesta va fi foarte apreciat!

Etichete: mare numerele de masă, plexiglas personalizat, acryl masa, de epocă din lemn, semne de nunta, 30 de ani tricou, tabelul acril numere de semne, tabelul acril semn 90, ceas magnet de frigider, numarul de masa din lemn, masă de nuntă numărul de cifre

Tip de en-Gros No
model Flori
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model numerele de masă weddingnone
Material Acril
Masă de nuntă Numere cu semn
Acrilic dimensiune de bord
Stand material
Setați Tipul No
Pachetul Inclus
Lemn titularul dimensiune
Ocazie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea