Apărătoare De Noroi,Apărătoare De Noroi,Apărătoare De Noroi Se Potrivesc Pentru Land Rover Range Rover Sport L320 2006-2013 ,Amortizor Kit Accesorii Auto De Înlocuire

213.98lei

293.14lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini: ●apărătorile de Noroi sunt tailor fit pentru a se potrivi vehiculului dumneavoastră aripile perfect. ●Construit cu lățimea maximă de plin de rulare acoperire. ●Instalare profesională este Foarte Recomandat. ●Usor de instalat cu instrucțiuni de instalare ●Culoare: Negru ●Material: de Înaltă Calitate TPE+PP (Nu alte zboruri ieftine din plastic tare)

Montarea: ▲se Potrivesc Pentru Land Rover Range Rover Sport L320 2006 -2013 Notă: Nu este compatibil cu aerodinamica kit, praguri, kit de caroserie etc,vă Rugăm să asigurați-vă că se va potrivi pentru masina ta înainte de cumpărare,orice ajutor putem face pentru tine,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Instalare:

1. Vă rugăm să se uite la partea din spate de noroi.Sunt cuvinte care arată direcții:stânga față, dreapta fata, stanga spate, dreapta spate.

2. În instalarea, original șuruburi de părțile corespunzătoare în mașină ar trebui să fie eliminate în primul rând.

3. Asigurați-vă că noroi sunt bine plasate pentru a proteja părțile corespunzătoare din mașină.

4. Și apoi înșurubați speciale autofiletante șuruburi în găuri.

5. Pentru ca foarte putine modele de masini, daca masina originala nu au orificiile pentru șuruburi, vă rugăm să direct roti nostru șuruburi autofiletante în mașină.

● 4 x apărătorile de Noroi

●Timpul nostru de lucru este de 9-18(China timp) ●Dacă aveți orice problemă,pls nu ezitați să ne contactați ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve. ●Dacă vă satisface cu serviciul nostru, feedback-ul dvs. pozitiv va fi apreciat.Încurajarea și sprijinul dumneavoastră ne vor tine mereu înainte.Multe mulțumiri! ●Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. ●Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: clio renault sport, land rover tv, l320, apărătoare de noroi, măști peugeot sport, 28dbi antena 4g, apărătoare de noroi tesla, oala din titan, articulație sferică de reparare, jh 70

Caracteristici Speciale Spray Dovada
Tip De Material Plastic ,TPE+PP
culoare negru
Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare CCC
Articol Greutate 1200g
Tip De Element Apărători de noroi
Description2 Apărătorile
type1 Se potrivesc pentru Range Rover Sport 2006-2013
Description1 Noroi
Montarea Pentru Land Rover
Description3 Apărători de noroi
Modelul Anului 2020
Atribut Accesorii Auto

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea