Transport gratuit YMDK Gol ISO, ANSI Keyset Alb Roz Amestecat Gros PBT OEM Profil Tastă Pentru Switch-uri MX Tastatură Mecanică

99.10lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii

Acest link este doar taste,tastatura incluse.La tastelor de încărcare bord este doar de a lua fotografie,nu sunt incluse în cea de-a vândut pachetul.Vom alege taste în propria cutie.

Această tastă legenda este gravată cu laser.Un gol nu este o legendă.Top imprimate imprimă legenda pe partea de sus în loc de o parte.Poți personaliza propriul dvs. de font și trebuie doar să adăugați usd6 pentru usd10 pentru propriul font.Aproape toate fontului este ok dacă poate fi deschis pe software AI.

La tastelor este fabricat din durabil PBT material,grosimea este de aproximativ 1,5 mm.Alb tastelor este foarte bun pentru vopsire.

Magazinul nostru s-a deschis DIY servicii.Dacă aveți interese,nu ezitați să ne lăsați un mesaj.

Inclus Taste

Pentru ANSI

61 set are 61 de taste normale,tastele mari ca în imaginea de mai jos

87 set 87 Taste normale,tastele mari ca în imaginea de mai jos

104 Set 104 taste normale,tastele mari ca în imaginea de mai jos

Pentru ISO opțiune,se adauga 4 chei pe bază de ANSI care poate fi folosit atât pe ISO, ANSI

1 buc ISO Intra

1 buc 1u R1

1 buc 1,25 u R1

1 buc 1u R2

O imagine pentru dimensiunea de taste mari pentru referință

Compatiability

Acesta poate fi folosit pentru cele mai Cherry MX Gateron MX Kailh MX și toate celelalte switch-uri MX tastatură.

Incompatiability

Dacă bara de spațiu este 6u 6.5 u 7u în loc de 6,25 u, nu poate fi compatibil,cum ar fi unele HHKB Cosair Logitech .Puteti comanda taste suplimentare necesare.Vom produce special set complet pentru ei în curând.

Unele vechi Cherry keyboard al cărui Spațiu Capslock-o gaură neagră este diferit nu este compatibil.Avem cires 117 121 keyset deține atât Spațiu special și Capslock în alte link-ul.

Unele Costar stabilizator tastatura căror bara de spațiu poate fi clicky pentru o grosime de capace.Puteți regla cablul sau se taie marginile interioare bara de spațiu.Aceasta este o problemă ușoară.Dacă le-ați întâlnit această problemă,lăsați-ne mesaj.Ne va ajuta să-l rezolve.

După Serviciu

Dacă unele taste lipsă sau rupte pe drum,trebuie doar să ne lăsați un mesaj,vă vom trimite lipsesc sau sunt rupte cele mai curând.Nu vă faceți griji despre asta și nu lăsați feedback-ul imediat.

Etichete: cyclamen, capace negre taste, personalizat keycap, tastatura mecanismele, taste sa iso, mecanic tastatura roz, lumina roz taste, keycap pbt, fr pbt keycap, drăguț tastatură

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 104
Certificare NICI unul
Axa Corpului De Brand MX
Pachet Da
Tip De Interfață USB
Limba engleză
Operațiunea Stil Mecanice
Tastatură Full Size No
Stil STANDARD
Tastatură Standard 104 Taste
Tip Cu fir
Cerere Desktop
Nume De Brand YMDK
Suport Pentru Încheietura Mâinii No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea