ZQXYSJ 15 cm 600ml Pneumatice Pistol Silicon Pistol cu Pistoane de Sticlă Adeziv Aer Arme de Cauciuc Instrument de Gaurire Sticla Silicon Instrumente

251.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimați Clienți Prieten,

Vă mulțumesc pentru vizita dumneavoastră la Stephan Instrument de Magazin, Cadouri 100%de Testare Înainte de Expediere.En-gros &Retail + Fatory de Evacuare,vă Rugăm să fiți siguri că de bucurie cumpărături.

Aceasta este o 15-inch 600ml pneumatice pistol aplicator.Acest pahar aplicator pneumatic instrument rotativ și fitinguri permite o mai mare libertate de funcționare și este potrivit pentru medii de interior unde zgomot redus este necesar.

Dacă aveți orice întrebări și idei, simt doar liber pentru a ne spune,vom fi aici pentru tine sau va fi înapoi la tine în termen de 24 de ore.Sper să vă bucurați de achiziție de la noi.Multumesc mult.Caracteristici: 145kgf (1.45 kN) forța de tracțiune la 6.8 bar presiune de operare Acționează direct pe partea de jos a cartușului de Eșapament este standard (mai mic de zgomot 70dB) Rapidă supapă de evacuare reduce scurgerile de clei Rotativ fitinguri face operațiunea mai mult spirit liber Potrivit pentru medii de interior necesită zgomot redus

Caietul de sarcini: 15 inch pentru 600ml cârnați Nume:Pneumatic pistol de lipit Model: 600ML Cârnați tip Culoare: Albastru Dimensiune: 45cm presiune de Lucru: 6bar Lipici caietul de sarcini: 300/400/600 ml Material: Aliaj de Aluminiu Greutate: 1.3 kg presiune de lucru: de la 0 la 145psi de lucru zgomot: 75dB de mai jos

Lista de pachete: 1 X 600 ml cartuș de etanșare 1 X Metru de reglementare 1 X capac Frontal 2 X tampoane de Cauciuc 3 X Piston șorțuri 4 X Doctor lame 5 X Împinge filme 6 X inele de Cauciuc 14 X duze de Cauciuc (așa Cum se arată în imaginea principală)

Notă: 1.Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 1 cm de eroare, aparține fenomen normal. 2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. 3.Acest articol este doar pentru cartușul de cârnați de etanșare sau în ambalaj moale etanșare de a folosi numai.Dacă doriți să utilizați pentru cartușul de etanșare utilizat,pls alege alte elemente noastre în mod corespunzător.Mulțumesc pentru atenție, pentru a evita orice probleme.

Despre Transport:

1.Va garantam pentru nava de mărfuri within10 zile după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,EMS,EPacket,Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim,Balioilhaircare.ro Premium de Transport,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Despre Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Despre Cumpărare: 1.Vă rugăm să confirmați adresa de livrare & telefon & numele corect , mărfurile vor fi livrate în funcție de informațiile oferite. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de contact corect, astfel încât să vă putem contacta în timp, dacă ceva trebuie să te contacteze. 3.Transport maritim zile depinde de expeditor , nu putem controla transport de zile . 4.Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute de către țara dumneavoastră.Dacă obiceiurile locale păstrează bunurile.vă rugăm să contactați vamale clearance-ul asistant Pozitiv. 5.Dacă aveți mărfurilor și nimic în neregulă vă rugăm să ne lăsați un plin de stele feeback.sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Negative feeback. 6. Mai multe întrebări,vă rugăm să faceți clic pe: Cumpărătorii de auto-ajutor : Sper că vom putea construi afaceri pe termen lung relație de cooperare!

Etichete: anyi pistol cu aer comprimat, adeziv epoxidic arma, pelete țintă, Pistol De Lipit, 600 ml pistol silicon, instrument pneumatic pistol silicon, faianta pistol de silicon, arrma piatra mare, Pistol De Uns, pistol co2 armă de metal

Nume De Brand ZQXYSJ
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model JQ01001 600ml Pneumatice Pistol Silicon
Sursa De Alimentare manual
Tip Cartuș De Pistol

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea