1 Pereche de Ciclism Pantof Acoperă Waterproof, Windproof Om Cald Femeie Galoși Drum de biciclete Biciclete MTB Pantofi de Iarna Capac Protector

12.35lei

17.63lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 Pereche de Ciclism Pantof Acoperă Om Cald Femeie Galoși Drum de biciclete Biciclete MTB Iarna Pantof Acoperi

Descriere

Cu siguranta vânt: țineți-vă picioarele cu atenție, pentru a proteja de vântul rece care intră, cu siguranță, windproof, cu siguranta mama lui îmbrățișare.

Material de calitate - made de înaltă elasticitate și material impermeabil și face posibilă pentru tine de a utiliza chiar și pe ploaie sau zăpadă de zile.

Reflectorizante de protectie - pantofi de ciclism capac din material compozit material reflectorizant poate îmbunătăți noaptea de siguranță cu bicicleta.

Păstrați cald - pantof acoperă sunt concepute pentru a menține picioarele calde și protejate astfel încât să puteți continua de echitatie, indiferent de vreme are în magazin.

Toate vreme: pantof acoperă sunt concepute pentru a menține picioarele calde și protejate astfel încât să puteți continua de echitatie, indiferent de vreme are în magazin.

Caietul de sarcini:

Material: PU de acoperire + interior fleece.

Marimea: M (adecvat pentru 38-41), L (potrivit pentru 41-46 metri de pantofi), XL (potrivit pentru 43-45 de metri de pantofi), XXL (potrivit pentru 45-47 de metri de pantofi).

Culoare: Negru.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi mărimea erorilor datorate de calculator diferite rezoluții.

Pachetul include:

1 * Pereche de Ciclism Pantof Acoperă.

Etichete: sac impermeabil, biciclete piese mari, somar pantofi pentru bărbați, hanorac femei, bărbați pulover, biciclete, casual femei, cubrebotas ciclismo, capacul de pe pașaport, bicicleta mtb

Material Acoperire PU + Interior fleece
Caracteristică Waterproof, Windproof Cald Ciclism Pantof Acoperă
Nume De Brand FOURONE
Origine NC(de Origine)
Model Tip Print
Numărul De Model OD1226-01

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea