Sărbători Calendaristice Home Decor din Lemn DIY Calendar Placa Agățat Memento zi de Naștere Bord DIY din Lemn Calendarului de Listare

28.12lei

55.13lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Acest calendar este ușor de comun lemn felii împreună și ușor să le atârnă pe o placa calendar.Tot ce trebuie să faceți este să scrie pe disc de lemn numele și data și apoi atârnă sub luna corespunzătoare din calendar.Memento mare de prieteni ziua de nastere, Ziua mamei, Ziua tatălui, etc.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Lemn.

- Dimensiune: Aprox. 40 x 11.2 x 0,5 cm/ 15.75 x 4.41 x 0.2 inch.

- Tipărite cu litere impecabil detaliate meserii.Mare pentru acasă decorare perete.

- Cel mai bun memento pentru tine să nu pierdeți niciodată o familie ziua de nastere, aniversare sau festival ca Ziua mamei, Ziua tatălui.

- Usor de asamblat, fără nici instrumentele necesare.Ușor bloca sistemul face simplu pentru a rearanja lemn felii pe bord.

- După ce a terminat, vă rugăm să stea de familie ziua de naștere memento calendar pe perete, astfel încât vă puteți exprima preocuparea și dragostea pentru prieteni și familie la timp.

- Mare Cadou pentru o zi de Nastere, Nunta, Aniversare, Ziua Îndrăgostiților, Ziua mamei etc.

Etichete: calendar din lemn, vivo 6 placa de baza, inima de lemn, calendar cub, drăguț an calendaristic, Lemn, descoperiri calendar cutie, qitai decorațiuni din lemn, 2021 calendar, decor camera

Numărul De Model DIY din lemn calendarului de listare
Material Lemn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea