1323Pcs Neregulate de Piatră prețioasă Margele Kit cu Margele Spacer Homar Cleme Elastice Inele de Salt pentru Bijuterii DIY Face Provizii

42.04lei

85.77lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bijuterii DIY kit de făcut, inclusiv 1323 neregulate chips-uri piatră accesorii pentru brățară și colier de luare a deciziilor.De bună calitate margele pandantiv pentru a face bijuterii, cum ar fi femeile modelului coliere coliere, cercei, brățări, inele, broșe, pandantive și așa mai departe.

Acestea frumos neregulate chips-uri piatra margele sunt realizate de înaltă calitate, diverse piatră prețioasă sortiment.Și varietate de culori ar face o frumoasă impresie vizuală la bijuterii lucrate manual.

Aceste bijuterii de luare kituri sunt potrivite pentru a face bijuterii, cadouri, decorațiuni interioare, de colectare și de margele asociate cu noroc, echilibru și încredere, vă poate ajuta să vă ușura stres și netezi anxietate, perfect cadou (cadou de Ziua de naștere și de Crăciun cadou) pentru prietenii tăi, membrii familiei și pentru tine.

50pcs deschide sari inele,

20buc homar clip,

50 buc margele de argint cu gaura.

1 buc 0.8 mm diametru cristal șir,

1 buc fir elastic 10mm diametru cristal șir,

1 buc 0,5 mm diametru Inelastică

12000pcs colorate neregulate chips-uri piatra margele

Culoare:Colorat + Argintiu

Material:metal

Conținutul Pachetului:

1*set de Consumabile Ciubuc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: samsung caz de nunta, lucruri tricotate eticheta, set singur copil pat, s7 edge caz de răcire, usb 5 pini cablu de alimentare, s7 edge cazul vw lupo, mortar mojar de bronz, pista de satin papuci de casă, shalers stil scaune

Item2 Neregulate de Piatră prețioasă Margele Kit cu Margele Spacer Homar Cleme Elastice
Tip De Element Constatările De Bijuterii
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1323Pcs Neregulate de Piatră prețioasă Margele Kit cu Margele Spacer Homar Cleme
Item1 Neregulate de Piatră prețioasă Margele Kit cu Margele Spacer Homar Cleme Elastice

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea