TDPRO 295mm Amortizor Spate Motocicleta Suspensie Pentru 140cc 150cc 160cc Dirt Pit Bike Pister

128.38lei

173.51lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Amortizor este folosit pentru a restrânge șoc de primăvară, după revenire și impactul de drum.Utilizate pe scară largă în automobile, pentru accelerarea atenuare de cadru și vibrații corp, în scopul de a îmbunătăți plimbare netezimea de masini.Șoc-absorbant de primăvară filtre vibratiile de la drum atunci când trece prin drumuri accidentate, dar primăvara se mișcă înainte și înapoi, și amortizorul este folosit pentru a menține arcul de la sărituri.

Suspensie spate amortizor de șoc, potrivite pentru atv-uri, unele groapă biciclete, cărucioare și proiecte de O calitate de precizie a făcut parte pentru rezistență și durabilitate Această suspendare oferă o călătorie mai lină și mai bine de ansamblu amortizor de management se Potrivește multe alte biciclete cu dimensiuni similare și comision.

De măsurare(aproximativ) :

Centrul oftalmologic la centru: 295mm

Gaura de prindere diametru: 10mm

Principiul de lucru :

(1) în cursa de compresie (de osie și rama sunt aproape unul de altul), forța de amortizare al amortizorului este mic, astfel încât să dea joace pe deplin la elastic efectul componentelor elastice și a atenua impactul.La acest punct, element elastic joacă un rol major.

(2) în întindere de călătorie de suspensie (osie și rama sunt departe unul de altul), forța de amortizare al amortizorului trebuie să fie mare, și amortizorul ar trebui să fie rapidă.

(3) atunci când viteza relativă dintre vehicul pod (sau roata) si vehicul podul este prea mare, amortizorul este necesar pentru a crește în mod automat fluxul de lichid, astfel încât forța de amortizare este întotdeauna păstrate într-o anumită limită, pentru a evita rulment prea mare impact.

Etichete: absorbi socul, pit bike ycf, motocross purta, scuter stare de șoc, amortizor spate de motocicleta, electr șoc, motociclete de epocă amortizor spate, motociclete suspensie fata, 160cc groapă de biciclete, amortizor spate

Înălțime Element 7cm
Lățime Produs 7cm
Nume De Brand TDPRO
Stil 1 tampon moto
Articol Greutate 1.9kg
Caracteristică 2 Intrusul
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 3 Amortizor Arc
Caracteristică 4 Rapid de amortizare
culoare Red & Black
Caracteristică 1 Protecție
Tip De Material Aluminiu
Tip De Element Care Se Încadrează De Protecție
Element De Lungime 29.5cm
Numele Modelului TM251

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea