Placat cu aur 2RCA de sex Masculin la 2 RCA de sex Masculin RCA Audio Cablu AV Cablu de putere de sex masculin amplificator HD DVD player lotus cablu audio Anti-oxidare

24.36lei

32.91lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Placat cu aur 2RCA de sex Masculin la 2 RCA de sex Masculin RCA Audio Cablu AV Cablu de putere de sex masculin amplificator D VD HD player lotus cablu audio Anti-oxidare Caracteristică:

1. Îngroșat din aliaj de aluminiu coajă, mai rezistente la uzură, durată de viață mai lungă.

2. Placare cu aur de tratament de plug-in poate reduce în mod eficient pierderile de transmisie, îmbunătăți și mai mult calitatea sunetului, și pentru a preveni plug de oxidare.

3. Staniu placat cu sârmă de cupru este de a preveni cupru de la a fi oxidat, în timp ce suprafața este acoperită cu tablă de metal, menținând o bună conductivitate de cupru.

4. Staniu-cupru placat cu strat de protectie poate reduce în mod eficient pierderi și interferențe de semnal procesul de transmisie și a realiza de înaltă fidelitate a sunetului.

5. Folosit pentru conectarea la televizoare, CD seturi, cutii TV set-top, APPLE TV, DVD playere, amplificatoare de putere, amplificatoare casti, boxe, etc.

Caietul de sarcini:

Lungime: 10 m/32.8 ft

Diametrul exterior al sârmei: 5mm

Material: 12*0.10 mm Staniu placat cu Miez de Cupru + 32*0.10 mm Staniu placat cu Miez de Cupru

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 X 2RCA la 2RCA AV Cablu Audio

Etichete: mini amplificator pentru tv, Cablu audio 2rca, RCA, 2.1 Amplificator Stereo, 2rca la, mini amplificator cu adaptor, 2 rca la 2rca, jack rca, Cablu 2rca, 2rca

Conector B RCA
Tip Audio Prelungitor
Gen De Sex Masculin-Masculin
Cerere Televiziune
Nume De Brand CHICLITS Tehnologie
Diametru Exterior 5mm
Pachet Da
Un Conector RCA
Numărul De Model audio sârmă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea