Analizor piele cu WIFI 5-a Generație Oglindă Magică Inteligent Analizor Piele Pielea Feței Analiza Mașină Frumusete de masina

5 368.09lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Inteligent portabil cu lumina uv analizor piele camera mini hidratarea pielii analizor wifi touchscreen analiza

Produs descrierea acestei legende spune pe

Oglinda magica este unul dintre cele avansate de analiză de sistem pentru salon și magazin de cosmetice , folosind imagini digitale tehnologii prin RGB , UV și PL spectru.

Magic mirror sistem poate diagnostica o mulțime de fata problemele: la fața locului, por, pigment, ridurilor, cutelor, colorant, raze ultraviolete sau soare etc. pentru a aduce daune cu grad diferit de piele, rani pielea cu exactitate circumstanțele prezente la fața clientului și de a oferi un set de medical sugestie pentru client; de asemenea, posibilitatea de a compara diferite fata clientului imagini înainte și după îngrijirea pielii.

Oglinda magica este unul dintre cele mai de încredere profesională piele imagini de sistem de analiză în domeniul profesional.Acesta este utilizat pe scară largă în cercetarea medicală și profesia să examineze, se poate preluare de înaltă rezoluție imagini fata la RGB și UV două tipuri de frecvențe medii, astfel analiza știință piele caracteristică, și poate înainta cel mai bun personaj caracteristic de îngrijire a pielii proiect pentru client.

Detaliu Functio n

1.12 milioane de pixeli în format HD capture;

2. Pline de culoare și monocrome camera dublă;

3. Inteligent de poziționare am adâncimea de câmp;

4. Multi-dimensionale de detectare pentru 10 pielii element de analiză;

5. Diagnostic precis de la +5% a ratei de eroare;

6. tratamentul sugestie s-a referit la istoricul medical;

7. În timp Real interconnction ,care leagă pielea de date;

Etichete: 15x oglindă, pielea tester, madoka, 5g modem, fata curata, vna analizor, de umiditate a pielii tester, negru gratar plasă, led magic mirror, pielea analiza oglindă

Tensiune Standard 240V
Nume De Brand OLOEY
Sursa De Alimentare UK
Material Plastic
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea