500pcs/set franceză Sfaturi de Unghii Acrilice, Unghii False False, Nail Art Sfaturi Jumătate a Acoperi Fasle Unghii Manichiura Unghii DIY Arta de Instrumente de

36.46lei

52.86lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate: semi-acoperire franceză sfaturi de unghii sunt realizate de înaltă calitate ABS materiale, în condiții de siguranță și eco-friendly, fără miros.Acest robust unghii false are o lungime moderată și grosime.Dacă vă simțiți că lungimea unghiilor este prea lung, puteți să-l tăiați.

2. 10 Dimensiuni: cutia este confectionata din material plastic robust, care poate proteja unghiile bine și pentru a preveni-le de îndoire.Există zece grile mici de cuie cu dimensiuni diferite, și fiecare grilă conține 50 de unghii.

3. Robust și Durabil: franceză unghii sfaturi caracteristică bune grosime, care sunt foarte puternice, nu este ușor să se aplece, și acestea sunt potrivite pentru unghii, ușor pentru a forma, netedă și chiar de suprafață, care pot fi aplicate rapid și uniform, fără separare sau dungi.Atâta timp cât adezivul este destul de bun, poate dura 3 săptămâni.

4. Design unic: artificial, fals, unghii adoptă semi-stick de design, cu o lungime de aproximativ 2,8 cm/1.10 în.Semi-lipicios design poate prelungi durata de unghii.Vârful unghiilor fiecare piesă are un număr unic, astfel încât să puteți găsi rapid unghii dreapta.

5. Cadouri deosebite: unghii false sunt foarte potrivite pentru manichiura profesionala experți sau manichiură.Acestea sunt potrivite pentru saloane de manichiura si DIY acasă manichiura arte.Acestea sunt cadouri deosebite pentru soții, iubite, mame sau prietene.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Cantitate: 500pcs / cutie

Lista De Ambalare:

500 * Unghii False

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: colorate unghii false set, arta unghiilor, roșu alb unghiile, vso cuie, set de unghii, dh cuie, lac de unghii, acryl unghii kit, 500 buc jumătate de unghii false, garnet red nails

Cantitatea 500pcs
Cerere Degetul
Material Alte
Feature1 DIY Nail Art
Tip Franceză Unghii Sfaturi
Numărul De Model Sfaturi De Unghii
Feature2 unghii false tips
Nume De Brand roșu dieny

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea