J&S 5pcs/lot Nou stil 5D premade fanii hand-made fanii gene new sosire de extensie a Genelor 5D genelor machiaj transport gratuit

81.26lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

"Căldură naturală a lipit genele" sunt sintetice nurca de lovituri de bici și frumos aranjate în tăvi.Spre deosebire de adeziv lipit de fani, căldură lipite înseamnă partea de jos a ventilatorului este închis și sigilat de căldură, mai degrabă decât un bloc de adhensive.Fiecare tavă are 12 linii de căldură legat de fani.Dacă sunt legate sau doresc să rămână sănătos pentru clienții dvs. de lovituri de bici, acest produs premium este înțelept să alegi.

DESPRE PRODUS

Materical: de Înaltă calitate, PBT, importate din Coreea de Sud.Meșteșug: 100% realizate manual Grosime: 0.07 mm Lungime: lungime Unică; 8mm la 14mm Cantitate: 5 tăvi (fiecare tavă 12 rânduri)

NOTĂ

1. Dacă vrei să cumpere diferite dimensiuni într-un singur lot, vă rugăm să alegeți "cumpara dimensiuni disponibile" opțiune.și lăsați comentarii pentru a ne atunci când plasați o comandă.Dar numai dimensiunea avem . 2. Nostru defualt metoda de transport maritim este 'Balioilhaircare.ro standard de transport maritim'.Acest pachet trebuie să predea la Ali.Vom aranja livrare în curând, odată ce vom primi comanda.Dar va târziu de 2 până la 5 zile pentru a umple în număr de urmărire. 3. Sunt studenta fabricarea.Noi bun venit fiecare sugestie de la fiecare artist profesionist.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

DUPĂ-SIGILIU DE SERVICII

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

FEEDBACK POLITICA

Suntem profesional de gene furnizor.Și noi bun venit tuturor sugestie și feedback-ul care ne poate ajuta să îmbunătățim serviciile noastre sau produsele noastre.Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită, Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna soluție.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.Satisfactia ta, urmărirea noastră!

Etichete: sticla de pe samsung galaxy tab un, geam samsung galaxy tab s3, film tab s4, stilou pentru tableta touch, geam samsung galaxy tab s5e, samsung s3 fila ecran, sticla de pe galaxy tab a, galaxy tab s5e ecran protector, film galaxy tab s5e, film tab s5e

Cantitatea 5 tava
Tip De Element Gene False
Lungime 8mm-14mm
Gene False Material Par Sintetic
Dimensiune All sizes
Numărul De Model 0.07 mm 5D
culoare negru
False Tip P Gene Individuale
Gene False Fel Extensie A Genelor
Specifice Pre-a făcut fani
Fals P Lungime 0.5-1cm
Nume De Brand Jeyelash geană
Procesul de fabricație Realizate Manual
Banda Genelor False Plastic Bandă Neagră
Gene False Stil Gros

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea